Mojito, Tequila of Spritz
Ontdek onze cocktailcapsulecollectie
Ontdek
TRENDS
The Headwear Home
The Headwear Home
Welkom, wij zijn headict !Wij zijn de referentie online winlel voor "headwear addicts".Ontdek onze geschiedenis en ons team van enthousiastelingen !
Button
Cap's story

Vind al het nieuws over headwear in

Headict magazine !
Headict collection

Hoeden, caps, mutsen...de headwear shop

Je vindt in onze shop het beste op het gebied van headwear in een grote collectie van caps, hoeden, mutsen, baretten van bijna 100 merken, waaronder de meest bekende, klassiekers en een aantal bijzondere brands. Wij willen je het beste bieden!

Een grote collectie van caps

Meer dan 1500 modellen caps, voor elke stijl. Of je nu zoekt naar een originele cap of een echte headwear addict bent, wij proberen je het grootste en beste assortiment te bieden van de beste merken (New Era, Two Face, Brixton, Obey, Huf ...) en de beste modellen, van old school tot en met de laatste trends (snapback, fitted, trucker, five panel, six panel ...) zo dat iedereen zijn of haar perfecte cap kan vinden. Want dat is wat we hopen!

Een complete selectie van hoeden

Voor de liefhebbers van hoeden en iedereen die, net als wij, denkt dat een hoed elke outfit iets extra’s geeft, selecteerden wij het beste uit de hoedenwereld. Voor casual of chique, in vilt tot en met stro. Kwaliteit, ontwerp, materiaal, dat is wat we tot de bodem uitgezocht hebben. Legendarische en authentieke merken zoals Stetson, Goorin Bros en Fléchet vindt je bij ons. Zowel in de klassieke als casual uitvoeringen als de fedora of trilby. Headict biedt keuze, kwaliteit en de hoed die je outfit compleet maakt.

Mutsen voor elke stijl

Headict staat ook voor meer dan 1.000 mutsen! Voor Headict is een muts meer dan een ding op je hoofd in de winter dat kriebelt en waar je haar van rechtop gaat staan. Voor ons is het een serieus stuk headwear waarmee je je persoonlijkheid kleur kunt geven en een statement mee kan maken. Wij onderscheiden een flink aantal vormen en stijlen die je daarmee kunnen helpen en nemen de muts dan ook zeer serieus. Wij bieden je een breed palet aan kleuren, materialen, uitvoeringen met en zonder pompon en veel verschillende prints en patronen. Bij Headict kun je terecht voor bijna 40 merken, waaronder Barts, Nobis, Coal, New Era, Picture ....

Een breed aanbod van traditionele en trendy baretten

Zoek je naar de klassieke Franse baret of een stoere Gatsby cap? Wil je een kwaliteitsproduct uit Frankrijk, een platte pet uit de topcollectie van het legandarische Stetson of een uberhippe van het label Brixton? Nou, bij Headict kun je terecht voor de pet of baret die jou past, we hebben ze allemaal. In de kleuren, materialen en vormen die je zoekt. Van de klassieke wollen baret tot en met de trendy duckbill ontwerpen.

Een grote keuze aan sjaals

We zijn natuurlijk niet compleet als wij geen sjaals zouden bieden die passen bij je hoed, en uiteraard vergeten we ook de handschoenen niet.

Ontdek heel veel mogelijkheden om je eigen cap of muts op maat te maken

Omdat we allemaal uniek zijn, biedt Headict de mogelijkheid om je eigen cap of muts te ontwerpen, wij maken die dan voor je! De mogelijkheden zijn groot: 3D borduursels en stiksels in tekst of logo, lasergegraveerde leren patches en tot slot de mogelijkheid om je eigen naam, bijnaam of team te laten bedrukken of stikken op je eigen cap of muts.

Headict, ons team is er om je te helpen

Sinds 2009 zet Headict zich in om een keuze in headwear te bieden die zijn gelijke niet kent in kwaliteit, compleetheid en toegankelijkheid met een service waar wij trots en onze klanten tevreden over kunnen zijn. Wij verzenden elke dag, verpakken elke order met grote zorg in een kwaliteitsverpakking. Wij vertrouwen onze liefde en kennis aan onze headwear toe. En in het geval je meer wilt weten of vragen over je bestelling hebt, kun je natuurlijk bij ons aankloppen. Of je nu een vraag hebt over de maat, uitvoering, kleur, materiaal of niet kunt kiezen, wij doen ons best je te helpen. Aarzel niet ons om advies te vragen. Het hoofdkwartier van onze Headwear specialisten ligt in het prachtige Annecy, een perfecte locatie voor het testen van hoeden, petten en mutsen onder alle omstandigheden aan de voet van de Alpen. Zowel in de warmte op de stranden van het meer, als in de barre kou van de winter stellen wij de headwear bloot aan de elementen. Als je meer wilt weten over ons en onze producten, vinden wij het leuk als je ons volgt op social media Facebook en Twitter. En omdat wij jou ook graag zien met je favoriete Headict muts, pet of cap belonen wij de allermooiste selfies op Instagram met een waardebon van 100 euro voor onze shop. Wij kiezen elke maand een winnaar.