Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Pompon mutsen

Voor het skiën of in de stad, de muts met pompon voorziet je altijd van een ontspannen en vriendelijke stijl. Gekleurd of juist in rustige kleuren, ontdek onze selectie voor alle smaken en alle leeftijden. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal

De pompon muts: een must

In de afgelopen jaren verschijnt de pompon als kroon op alle stijlen mutsen, of het gaat om de team mutsen uit de MLB of NFL of mutsen van wol of cashmier, de kers op de taart is steeds vaker een pompon. De pompon muts brengt de volwassenen terug naar de jeugd van je favoriete muts (waarmee je driftig je eerste schaatsen uitprobeerde of een pizzapuntje op de piste maakte). Vanuit esthetisch oogpunt maakt de pompon je lichaam langer. Deze muts is er zowel voor de jongens als voor de meiden, lekker naar buiten allemaal!

zie ook :

Onze selectie van pompon mutsen

Wij bieden een brede selectie van pompon mutsen van topmerken als New Era, Barts, Pipolaki, Coal en Gena. Of je nu een kleurrijke of sobere, groot of klein kwastje wilt, maak hier je keuze uit al onze kleuren. Voor vrouwen die graag chic en stijvol blijven en niets van het toeval af laten hangen en de types die met 3 dikke truien en een jas nog bang zijn voor de kou is de muts met pompon de beste optie!

A
Sluitenk