Headict Collectie

Headict Collectie

Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden deHeadict Collection originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen.Alleen bij Headict's shop of online.
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 22,00 - € 40,00

YOUR CAP «ON DEMAND»

Wij zijn alle lokale mensen op onze eigen manier, ergens in de wereld ... Daarom zijn wij trots om elke pet op maat aan te passen volgens uw verlangens in onze workshops in de buurt van ons, in Frankrijk. Je petje of je beanie begint een uniek product. Een lokale personalisatie op aanvraag stelt ons in staat om onze last op het milieu te beperken door productie aan te passen en snelheid, kwaliteit en flexibiliteit te waarborgen. Een uniek product, kwaliteit met een verminderde milieueffect.
Je moet het verhaal nu doen ...

PROUD OF OUR INNOVATION

We zijn al vier jaar op zoek naar de oplossing. Door middel van toevallige ontmoetingen, met doorzettingsvermogen en dankzij de nieuwe technologieën, aangesloten op het web, kunnen we vandaag uw creaties op een paar dagen, op aanvraag en tegen zeer redelijke kosten, aan het leven brengen. Professioneel digitaal borduurwerk of lasergravure met chirurgische precisie op echte lederen patches.
Stel je creativiteit vrij op je favoriete medium.

STAY TUNED !

Met internet is de wereld niet meer beperkt tot de grenzen. Het maakt niet uit of je van Parijs of Sidney, zwart of wit, zit bij een Starbuck in Manhattan of een hut in Timbuktu, als je plan voor Tomorow is om te schaatsen, te tekenen of te dansen ...
Je bent creatief en Wil je je verhaal delen? Neem gerust contact met ons op voor de volgende Headict Collection.