A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Caps dames
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

Een ruime keuze van caps voor dames

De dames cap is natuurlijk niet alleen maar een hoofddeksel in het roze! Op Headict, proberen we u een scala aan keuzemogelijkheden te bieden. En ja, roze caps zijn er ook bij, maar nog veel dan dat alleen. En er is natuurlijk ook niemand die je verbiedt een cap uit de collectie voor mannen te bestellen....

De cap voor vrouwen, een stijlvolle accessoire

Steeds meer vrouwen dragen caps. Waarom? Omdat het cool is, lekker makkelijk om te dragen. Je wisselt van look in 2 seconden, net zo als een handtas en nog sneller dan een paar schoenen. En een cap is op duizenden manieren te combineren en op minimaal 4 manieren te dragen: gewoon, klep omhoog, rebels achterstevoren en lekker scheef. Aan jou de keuze, wat je maar wilt!
Verder lezen
A
Sluitenk