Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Caps dames

Petten zijn niet alleen voor heren, vrouwen gaan ook voor de casual sport touch die hij toevoegt aan je look, om je outfit af te maken en om te beschermen tegen de regen of de zon. Headict is de beste plek op het web om een stijlvolle pet voor dames te vinden. Ontdek een originele, kleurrijke en trendy collectie damespetten, voor jou geselecteerd! 

Een ruime keuze aan dames petten

Jouw dames pet is natuurlijk niet per se roze. Bij Headict proberen we een gevarieerde keuze te bieden. Dus ja, we hebben natuurlijk wel roze modellen, maar niet alleen. Beige of bordeauxrood, grijstinten, felle en trendy tinten, zomerse pastelkleuren; waarom niet zwart? Altijd vlekkeloos en makkelijk te dragen. 

Een specifiek aanbod aangepast aan jouw wensen

Het legendarische Amerikaanse sportmerk New Era verkoopt petten die exclusief voor dames zijn gemaakt. Hun New Era Women-collectie heeft al jouw favoriete sportteams in elegante ontwerpen en verfijnde kleuren. Of je nu de voorkeur geeft aan dames trucker’s caps, baseball caps of snapbacks, Headict heeft modellen geselecteerd volgens de laatste trends. Of je nou gaat voor een een groot geborduurd NY Yankees logo, of wat gematigdere discrete initialen in pastel tinten: wij hebben het allemaal. Het is aan u om de stijl te kiezen die bij uw stemming past.

Van 47, een ander iconisch Amerikaans sportmerk, zijn de Clean up curve caps verkrijgbaar in vrouwelijke tinten en in alle kleuren can de regenboog. Verstelbaar aan de achterkant door middel van een strapback-systeem, zullen ze altijd perfect passen.

Pet voor dames, stijlvol accessoire

Steeds meer vrouwen dragen een pet. Waarom? Omdat het trendy is, makkelijk te dragen, past bij iedereen, en hij gaat op en af, in en uit je tas in een handomdraai. Kortom, het is een eenvoudig accessoire dat stijl geeft aan je outfit in 2 seconden. Een trendy cap is ook een manier om incognito te gaan, je haar te verbergen op een bad hair day, of je gezicht te verbergen voor de schadelijke effecten van de zon.

zie ook :

De ruime keuze van een specialist

Headict heeft meer dan 100 pettenmerken, van Amerikaanse sport- tot lifestyle-labels zoals het Californische Brixton of het skatemerk Huf, maar ook meer trendy opties zoals de prachtige Djinns-caps of de nuchtere snapbackmodellen van Reell. Wat de damespet betreft, zijn er duizend manieren om hem te dragen (of nou ja, in ieder geval vier): met klep naar voren, opstandig achterstevoren, hoog op je hoofd met de klep in de lucht, of strak vastgemaakt op je hoofd. Dat is helemaal aan jou!

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team
A
Sluitenk