A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
New Era Caps
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

New Era, toonaangevend in US caps

Opgericht door echte baseball fans in de jaren 30 was New Era de eerste headwear ontwerper die caps maakte voor de grote teams. Onder de makers van mode accessoires heeft New Era zich ontwikkeld tot de favoriet van miljoenen fans. Vandaag de dag staat het merk naast de baseball teams ook bekend als topper voor de hip hop scene en heeft het geschiedenis geschreven als trendsetter in de mode branche.

MLB, NFL, de New Era cap is er voor jouw team!

Tijdens een bezoek aan de US is een eenvoudige manier om vast te stellen dat de fans van de MLB en NFL overal te vinden zijn. NY, LA, Sox en Raiders fans dragen graag en met trots de snapback, trucker cap of fitted cap met de logo'€™s van hun favoriete club en legendarische logo’s uit de baseball en American Football League.
Verder lezen
A
Sluitenk