Oakley

Oakley Pet

Voor iedereen die een pet van hoge kwaliteit zoekt is er een Oakley pet. Het design en de materialen van dit merk passen binnen de visie van Headict: hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. De Oakley cap komt in fitted, snapback, flexfit en andere verstelbare Oakley modellen dus jouw favoriete stijl zit er zeker tussen!
Oakley Pet Lage Prijs - Oakley Cap & Beanie - Koop Online - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 35,00Oakley sinds 1975

Oakley werd opgericht in 1975. Oakley begon met het ontwerpen van zonnebrillen, iets waarvoor ze vandaag de dag nog steeds het meest bekend zijn. Met dezelfde focus op kwaliteit als bij hun zonnebrillen maken ze ook heel veel verschillende soorten kleding en accessoires, waaronder dus caps, Oakley beanie of lekkere warme Oakley muts.

Zie ook:
Petten


Oakley X New Era

Maak de blits met een Tincan American flag flexfit hat waarvan het Oakley logo heel subtiel een Amerikaanse vlag weergeeft. De Oakley Tincan is de perfecte dad hat met voor elke maat een ideale pasvorm voor dames en heren. Best of both worlds? Wat dacht je van een samenwerking tussen twee marktleiders op het gebied van hoofdmode? Oakley en New Era sloegen de handen ineen en dat leverde prachtige resultaten op zoals de Heather New Era Trucker en de Oakley New Era 59fifty zwart.

Meer New Era? Neem ook eens een kijkje in onze grote New Era caps collectie.

Heel veel Oakley caps op voorraad, bestel voor 49 euro of meer en krijg je bestelling gratis aan huis bezorgd.