A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
First track
FIRST TRACK.with Vanessa Andrieux

Geen twijfel, stelde hij ernstig de hele nacht! hand op het voorhoofd, de glimlach lip betekent dat de afstand het geluid van de skiliften die hun eigen warmte te maken. Opgewonden als kinderen op eerste kerstdag, haasten we op zijn spullen, geen manier om iets vergeten vanmorgen, elke minuut telt, zal er niet voor iedereen!

VANESSA ANDRIEUX
Photographe snow

Deze Self-made women van nature begon zijn carrière in 1999 door te kiezen om te mengen zijn twee passies, fotografie en sport.
Zijn creativiteit, technische kennis en beheersing van de lichten snel groeit op de voorzijde van de snowboard scene waar ze wordt erkend als een van de beste fotografen van zijn generatie.
de jonge vrouw aan de kosmische stem die een zware zak draagt dat te midden van al deze gekke sterke ... een tas vol doelen en kunstlicht af te maken met contrasterende ogen.
Perfect veelzijdig, exterieur en studio in de stad en de berg, in de sport als in de levensstijl, Vanessa wijdt zich nu aan zijn passie zonder compromissen.

We namen vrienden, die vreemd genoeg niet al te slecht op de timing en vandaag hebben we eindelijk te houden op de stoeltjeslift. Het past zijn masker, twee, drie bullshit uitwisselen met vrienden door aan te kondigen live-trucs om te vragen op de dag. Het is gebleken dat de stijging niet snel genoeg gaat, dus we laten onze gedachten ontsnappen momenten op maagdelijke hellingen die passeren voor onze ogen. Er wordt aangenomen dat de schietpartij begint op de vooravond Shape kicker lijn zou kunnen worden gedaan tussen de bomen die ontbreken en de enorme kussen dat moet worden aan de top.
Het lichaam guard opstaat en de invoering van de spatel op deze prachtige, nieuwe sneeuw, we echt af waarom niemand het recht om dat te doen het hele jaar zou hebben?

Het antwoord op deze vraag, Vanessa Andrieux werd gevonden door middel van een camera lens. Dit is de hoek van een tafel, zoals vastgelopen in de bar na een goede sessie die Vanessa ons anekdotes die zijn snowboard fotograaf dagelijkse bevolken heeft geleverd. Dus voor een korte tijd werd gedacht in zijn plaats, kijken naar de berg door de zoeker van zijn doel. Het werd geleid door zijn woorden, zijn fotoprints en dat is hoe, beetje bij beetje, begon visuele weergave van deze capsule collectie te creëren.
De laatste pylon gebeurt, laten we u span je fixs, een stijging van spatels en wij wensen u een goede grote sessie! FIRST TRACK DUDE !

Pillow line
shop
Children of winter
shop
SHOP
Children Of Winter
Kicker Beast
First Track
Drop In Five
Powder
Sick
Freedom
Chifoumi
Pillow Line


Logo kleur
Geborduurd in Frankrijk Levertijd 7-10 dagen Ruilen 30 dagen

Taille Unique Tour de tête 55-60cm

Other capsules
Be part of the headwear home !
Send us your story
A
Sluitenk