Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
First track

Op een toonaangevende visie en tijdelijke belevenis, die alleen maar op het milieu van de wereld staat. Les sapins croulants sous leurs gros manteaux blancs, pas op een goede manier om te doen .Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur

Geen twijfel, stelde hij ernstig de hele nacht! hand op het voorhoofd, de glimlach lip betekent dat de afstand het geluid van de skiliften die hun eigen warmte te maken. Opgewonden als kinderen op eerste kerstdag, haasten we op zijn spullen, geen manier om iets vergeten vanmorgen, elke minuut telt, zal er niet voor iedereen!

We namen vrienden, die vreemd genoeg niet al te slecht op de timing en vandaag hebben we eindelijk te houden op de stoeltjeslift. Het past zijn masker, twee, drie bullshit uitwisselen met vrienden door aan te kondigen live-trucs om te vragen op de dag. Het is gebleken dat de stijging niet snel genoeg gaat, dus we laten onze gedachten ontsnappen momenten op maagdelijke hellingen die passeren voor onze ogen. Er wordt aangenomen dat de schietpartij begint op de vooravond Shape kicker lijn zou kunnen worden gedaan tussen de bomen die ontbreken en de enorme kussen dat moet worden aan de top. 
Het lichaam guard opstaat en de invoering van de spatel op deze prachtige, nieuwe sneeuw, we echt af waarom niemand het recht om dat te doen het hele jaar zou hebben?

De laatste pylon gebeurt, laten we u span je fixs, een stijging van spatels en wij wensen u een goede grote sessie! FIRST TRACK DUDE !

A
Sluitenk