Billabong

Billabong pet

Draag je Billabong pet overal. Het hele jaar door warme temperaturen, prachtige stranden met hagelwit zand waar de golven breken, dit is het paradijs van de Goldcoast waar het Australische surfmerk Billabong is ontstaan. Van Byron Bay tot het hippe Noosa is het leven van de Australiërs verbonden met de ‘big blue’ op het ritme van zonnige surfsessies.
Koop Billabong Pet - Billabong Caps - Enorm Keuze Online - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 15,00 - € 40,00Van triple stitch steek boardshorts tot de beste Billabong caps

Billabong is een van sterren onder surfmerken, het logo met de golven wordt door bijna iedereen wel herkent. Het werd opgericht door de Australische surfers Gordon en Rena Merchant, die in de jaren zeventig van de vorige eeuw hun eerste aangepaste surfboard shorts creëerden. De sterke "triple stitch" naden en een pasvorm ontworpen voor het gemak van beweging en comfort tijdens lange sessies in het zoute water, maakte hun uitvinding al snel tot een internationaal succes. Inmiddels maken ze niet meer alleen board shorts maar ook heel veel andere kleding en accesoires, waaronder natuurlijk de beroemde Billabong caps.


Innovatief en internationaal Surfmerk

Billabong is een merk dat gerespecteerd wordt door surfers, skateboarders en snowboarders van over de hele wereld voor zijn high-performance surfmerk kleding, caps, producten en ervaring in de industrie. Ze zijn nog altijd op zoek naar vernieuwing en innovatie. Neem bijvoorbeeld hun uitvinding van board shorts met een ingebouwde flessenopener of de recycler collectie die helemaal van gerecycled PET flessen is gemaakt.

Of het nou Billabong France is, US of Australia, er is altijd wel een Billabong online shop te vinden. Voor Billabong Nederland ben je hier bij Headict aan het juiste adres, niet alleen bieden we een grote caps collectie voor elke maat: volwassenen en kids, je krijgt bij ons ook de beste prijs. Combineer je Billabong bucket hat of snapback met je favoriete BBTV T-shirt voor een casual look, klaar voor het strand.


Billabong betekenis

Wat is een Billabong Snapback eigenlijk? De term Billabong is een verzamelnaam voor de draslandgebieden in het tropische gedeelte van het Noordelijk Territorium in Australië die nooit uitdrogen. Volgens de Urban Dictionary is het tevens ‘slang’ voor een doodlopende rivier of een stilstaande plas water.


Summer vibes en surf lifestyle

Een Billabong cap is een directe weerspiegeling van de geest van het merk, geüpdate om de hedendaagse trends te weerspiegelen. Een favoriet hier bij Headict is de lichte Billabong trucker cap met gebogen klep als bescherming tegen de zon maar we houden ook van de navy blauwe snapback die gemaakt is van makkelijk te dragen materiaal zoals katoen of canvas, of wat dacht je van een nautisch geïnspireerde dames en heren cap in verschillende kleuren.

We zijn ook niet verbaasd dat ze gedragen worden door teamleden van big wave riders Shane Dorian tot de legendarische Taj Burrow of Joel Parkinson. Naast de trucker bieden we ook Billabong petten zoals de Billabong flexfit cap of de Billabong hats. Ontdek het nu zelf in de Billabong online shop bij Headict!