A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Billabong

span>Draag je billabong pet overal. Het hele jaar door warme temperaturen, wilde stranden met hagelwit zand waar de golven breken, dit is het paradijs van de Goudkust waar het Australische merk Billabong is ontstaan. Van Byron Bay tot het hippie Noosa is het leven van de Australiërs verbonden met de zee op het ritme van zonnige surfsessies.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur

VAN TRIPLE STITCH STEEK BOARDSHORTS TOT DE BESTE SURFUITRUSTING

Het waren een handvol Australische surfers, Gordon en Rena Merchant, die in de jaren zeventig van de vorige eeuw de eerste aan het surfen aangepaste surfboard shorts creëerden. Sterke "triple stitch" naden en een snit ontworpen voor het gemak van beweging en comfort tijdens lange sessies in zout water leidde hun uitvinding al snel tot internationaal succes. Vandaag de dag is Billabong een merk dat gerespecteerd wordt door surfers, skateboarders en snowboarders over de hele wereld voor zijn high-performance producten en ervaring in de industrie.

SUMMER VIBES EN SURF LIFESTYLE

Billabong caps zijn een directe weerspiegeling van de surfgeest van het merk, geüpdatet om de hedendaagse trends te weerspiegelen. Headict heeft gekozen voor lichte trucker petten met gebogen klep als bescherming tegen de zon. In makkelijk te dragen materialen en nautisch geïnspireerde kleuren, zijn we niet verbaasd dat ze gedragen worden door teamleden van big wave rider Shane Dorian tot de mythische Taj Burrow of Joel Parkinson.

A
Sluitenk