Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
  • Casquette Caps Cap verkoop tot -80% korting
  • Chapeaux Hoeden Hoedenverkoop tot -80% korting
  • Bérets Petten Petten verkoop tot -50% korting
  • Stetson Stetson Stetson verkoop tot -50% korting
  • Minis Prix Beste verkopen
  • Bonnets Mutsen Bekerverkoop tot -80% korting
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
French Days

Bespaar op je aankopen van accessoires en geniet van de beste merken hoeden, petten en baretten tegen verlaagde prijzen, dankzij de Headict outlet!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

Petten met een verlaagde prijs

Of je nu droomt van een NY-cap van het beroemde Amerikaanse merk New Era voor een lage prijs, of van een model van de trendy merken zonder de volledige prijs te betalen, onze goedkope cap-sectie heeft alles wat je nodig hebt. Er worden tientallen modellen aangeboden, van iconische merken als Patagonia, Obey of Brixton en nog veel meer. Trucker, gebogen vizierkap of snapback platte vizierkap, alle modellen die je wilt zijn beschikbaar, inclusief een groot aantal van Amerikaanse sportteams.

Een warme muts tegen een kleine prijs

De Headict-winkel is de onbetwiste specialist in mutsen in Frankrijk en biedt een groot aantal mutsen tegen verlaagde prijzen op de "goedkope mutsen"-afdeling. Of je nu houdt van modellen met bontkwastjes, op zoek bent naar een mannelijke beanie met manchet of een casual lange beanie, je vindt jouw geluk en dat van je portemonnee, in de Headict selectie van mutsen tegen kleine prijzen. Ook kinderen kunnen trendy zijn zonder een hoge prijs te betalen, met de vele warme en leuke hoeden die tegen een verlaagde prijs in ons assortiment verkrijgbaar zijn.

Goedkope mutsen: geweldige kwaliteit in prijs verlaagd

Als er een accessoire is waarvoor het de moeite waard is om geld te besparen, dan is het wel degelijk een mooie muts van een groot merk, zoals die van Stetson bijvoorbeeld. Een prachtige fedora gemaakt van wolvilt of zelfs, met opperste onderscheiding, konijnenhaar biedt bescherming tegen de winterkou en is tegelijkertijd zeer elegant. In de "goedkope muts"-selectie van de Headict vindt je kwaliteitsviltmodellen van de grootste merken in trilby-, fedora- of brede randvormen, maar ook strohoeden om je in de zomer te beschermen tegen de zon.

De tijdloze baret, met korting bij Headict.

Als er één accessoire is dat niet veroudert, dan is het wel de baret. Integendeel, deze is de laatste jaren verjongd en spreekt diegenen aan die graag een originele, authentieke stijl laten zien. Trakteer jezelf op een baret met verlaagde prijs, dankzij ons goedkope aanbod, met modellen van de meest erkende merken zoals Stetson, Bailey of Kangol, in hoogwaardige materialen zoals wol of leer, en krijg een unieke look voor een lage prijs!

A
Sluitenk