A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Hoeden

Lange tijd was het gewoon een praktisch item, maar de hoed is een modeaccessoire geworden dat in enorme hoeveelheden verschillende vormen, materialen en stijlen wordt geleverd. Naast bijvoorbeeld de tijdloze Stetson zijn er ndere vormen van de hoed die gemakkelijk elke dag te dragen zijn, meer casual zoals de trilby, depork pieof voor vrouwen, de capeline hoed - de meest stijlvolle hoed die je kunt vinden.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Als de hoed stijlvol wordt

Wat je stijl ook is, het dragen van een hoed brengt altijd een vleugje originaliteit met zich mee. Het is meer dan alleen een eenvoudig hoofddeksel in verschillende vormen. Eén en dezelfde heren- of dameshoed zal niet hetzelfde effect hebben op twee verschillende mensen: er zijn vele manieren om het te dragen. Het is aan jou om de regels te herschrijven, stijlen te mixen, de trend te zetten. Een hoed kan veel zeggen over je persoonlijkheid, dus aarzel niet om een originele hoed te kiezen!

Hoeden voor elk seizoen

Hoewel wij bij Headict het hele jaar door hoeden dragen, geven we in de winter de voorkeur aan het comfort en de elegantie van een stijlvolle hoed van wol, vilt of konijnenbont die beschermt tegen de kou en de regen. Een accessoire dat modieus is geworden, maar dat al zijn nut behoudt. In de zomer kiezen we natuurlijk voor een stro- of panamahoed, met een brede of juist smallere rand, afhankelijk van de gewenste stijl en de vereiste bescherming tegen de zon. Als u een vraag heeft over een van onze hoeden: vorm, stof, maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Op deze pagina: trendy hoed - koop een hoed - designer hoed.

Gaat jouw kledingstijl goed samen met een hoed?

Hoeden worden steeds populairder en wij worden nooit moe van een hoed op ons hoofd, maakt niet uit welk seizoen! Belangrijke vraag is echter: welke looks moet je hebben om om een hoed écht te rocken? Het antwoord is eenvoudig: het maakt niet uit hoe je eruit ziet of wat je stijl is, elke soort look kan met een hoed. Heb je een bohemian stijl, dan wordt die extra aangezet als je een hoed draagt, of het nu gaat om een Panama-model, een capeline of zelfs een iets smallere hoed. Als je een streetwear-look hebt, zal een hoed ook een mooie dosis originaliteit brengen. Het gaat natuurlijk met jeans of baggy broek, voor een goeieouterwearlook. Een hoed voegt karakter toe. Vergeet natuurlijk niet om een paar top-of-the-range sportschoenen te kopen die erbij horen. Of misschien kleed jij je graag wat formeler, met chino’s en overhemd, of pakken? Ook hier is de hoed een accessoire dat uw look kan aanzetten. Kies een ultra-elegante borsalino, of een panama, afhankelijk van de vorm van je hoofd en je smaak. En natuurlijk kan elke hybride, of originele persoonlijke stijl, verbluffend zijn door een hoed toe te voegen, in welke vorm dan ook. Experimenteren kan ook leuk zijn, zodat je kunt variëren tussen stijl en karakters, om je eigen persoonlijkheid uit te drukken en zodat je hoed je doet onderscheiden van de menigte. Hoewel dit accessoire in het verleden als vrij klassiek werd beschouwd, is het nu veel meer non-conformistisch geworden.

zie ook :

Een collectie om nu te ontdekken

Bij Headict hebben we ons gericht op de keuze: geniet dus een grote verscheidenheid aan modellen. De vormen, maar ook de kleuren, kun je kiezen naar je eigen smaak, zodat je je hoed kunt gebruiken zoals je zelf wil. Het enige wat jij moet doen is je hoofdomtrek te meten, want zowel om esthetische redenen als voor het comfort moet je natuurlijk wel een hoed kiezen die past. Een te kleine hoed zal onaangenaam zijn omdat hij om uw hoofd klemt, en als hij te los is, zal hij van je hoofd glijden, wat net zo ongemakkelijk is. Zodra je dit weet, kun je de hoed of hoeden van je dromen uit onze collectie kiezen. Durf te breken met tradities en geef jezelf een nieuwe persoonlijke stijl!

A
Sluitenk