A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Reishoeden

Ben jij een echte avonturier, of misschien gewoon op zoek naar een comfortabele, praktische en duurzame reishoed heren- of dameshoed, dan zit je goed bij onze selectie van traveller hats en safarihoeden!

De ideale traveller hat en de perfecte safarihoed

Als u op reis gaat naar de zon, of op safari, zal een hoed essentieel zijn om je te beschermen. U vindt hieronder onze modellen zoals een Stetson traveller hat of een Coal hoed in katoen, regen- en zweetbestendig en luchtig.

Reishoeden voor elke gelegenheid

Wij bieden ook regendichte dameshoeden aan die je kunt gebruiken als jungle hoed maar natuurlijk ook voor dagelijks gebruik, in de stad of op het platteland. Het houdt je haar droog, met of zonder paraplu.

Een Australische stijl safarihoed

Wat vooral de traveller hat kenmerkt is zijn tijdloze stoere vibe. Het doet ons denken aan Australische avonturiers, een gevoel van exotisme. De beroemde junglehoed geeft ons het gevoel dat we op reis gaan naar verre landen, en dat is precies waarvoor hij wordt gebruikt: om te reizen, soms in pittige landschappen, in de zon, in het oerwoud, in de moerassen, enzovoorts. Zijn technische kenmerken maken het een echte reizigersaccessoire waarop je kan vertrouwen: hij beschermt tegen regen, UV-stralen, enz. Het is het essentiële element voor je vertrek naar de andere kant van de wereld, nuttig en leuk! 

zie ook :

De traveller hat - en nu op avontuur...

Een traveller hat geeft je meteen een avontuurlijke uitstraling en maakt dat je elke expeditie aan wilt pakken. Ze zijn ontworpen voor comfort, om je het gevoel te geven dat je geen hoed op hebt maar je tóch te beschermen, waar je ook bent. Onmogelijk om je niet goed te voelen in zo'n safari style traveller hat, perfect voor een wandeling of een vistocht. Ze zijn meestal bedekt met een dunne laag geoliede coating, die het waterafstotend maakt. Op deze manier is de hoed regen- en vochtbestendig, behoudt het zijn mooie vorm en houdt hij je droog, ongeacht de elementen en de omgeving. Headict biedt een breed scala aan Stetson traveller hoeden en hoeden van dezelfde stijl van andere merken aan, zodat je kunt vinden wat je zoekt.

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen
A
Sluitenk