Reishoeden

Reishoed

Ben jij een echte avonturier, of misschien gewoon op zoek naar een comfortabele en praktische reishoed, heren- of dameshoed, die jarenlang meegaat? Dan zit je goed bij onze selectie van traveller hats en safarihoeden! Lees verder
Reishoed Kopen? - Safarihoed of Junglehoed - Laagste Prijzen - Headict
34 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Seizoen
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 119,00



De ideale traveller hat en de perfecte safarihoed

Als je op reis gaat naar een warme bestemming, bijvoorbeeld op safari, zal een zomerhoed essentieel zijn om je bescherming te bieden. Maar ook naar koelere bestemmingen kan een reishoed goed van pas komen. Je vindt hieronder onze modellen zoals een Stetson traveller hat of een Coal reishoed in katoen die regen- en zweetbestendig en luchtig zijn. Een traveller hat is de ideale zonnehoed voor heren en dames. Outdoor hoeden zijn beschikbaar in veel verschillende materialen, welke je kiest hangt natuurlijk af van waar je naartoe gaat. Een strohoed of panama zijn heel geschikt voor zeer warme klimaten maar niet als het veel regent. Kies dan liever voor een waterafstotend materiaal om je hoofd droog te houden. Kies voor een vilten hoed voor ultiem comfort. Niet alleen zit dit heel lekker maar zijn vilhoeden vaak geschikt om op te vouwen zodat deze gemakkelijk in je koffer past.


Reishoeden voor elke gelegenheid

Wij bieden ook regendichte dameshoeden die je kunt gebruiken als jungle hoed maar natuurlijk ook gewoon voor dagelijks gebruik, in de stad of op het platteland. Het houdt je haar droog, met of zonder paraplu. Voor een strandvakantie kies je een charmante capeline of een hele casual vissershoed. Voor een stadwandeling of museumbezoekje houd je de zon uit je gezicht met een hippe trilby, pork pie of canotier gemaakt van stro. Een strohoed is een van de meest geschikte soorten reishoed: veelzijdig en luchtig en makkelijk mee te nemen. En vergeet de kinderen ook niet! Bescherm ze op vakantie met een leuke zomer hoed zoals een bucket hat maar laat ze in ieder geval een pet dragen.


Een Australische stijl safarihoed

Wat de traveller hat kenmerkt, is zijn tijdloze, stoere vibe. Het doet ons denken aan Australische avonturiers, een gevoel van exotisme. De beroemde junglehoed geeft ons het gevoel dat we op reis gaan naar verre landen, en dat is precies waarvoor hij wordt gebruikt: om te reizen, soms in pittige landschappen, in de zon, in het oerwoud, in de moerassen, enzovoorts. Dit is echt het reizigersaccessoire waarop je kan vertrouwen: hij beschermt tegen de regen, UV-stralen, enz. Het is het onmisbare element voor je vertrek naar de andere kant van de wereld. En dat niet alleen: hij maakt je outdoor look ook nog eens helemaal af! Om een fashion statement te maken kies je voor een cowboyhoed op reis, die je bescherming zal bieden door zon, weer en wind.

zie ook :



De traveller hat: en nu op avontuur!

Een traveller hat geeft je meteen een avontuurlijke uitstraling en maakt dat je elke expeditie aan wilt pakken. Ze zijn ontworpen voor comfort en om je het gevoel te geven dat je geen hoed op hebt. Het is onmogelijk om je niet goed te voelen in zo'n safari style traveller hat, perfect als zonnehoed voor een wandeling of een vistocht. Ze zijn meestal bedekt met een dunne laag geoliede coating, die de hoed waterafstotend maakt. Op deze manier is de traveller regen- en vochtbestendig, behoudt het zijn mooie vorm en houdt hij je droog, ongeacht de elementen en de omgeving. Headict biedt een breed scala aan Stetson traveller hoeden en hoeden van dezelfde stijl van andere merken aan, zodat je kunt vinden wat je zoekt.