A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Bailey hoeden

In 1922 richtte George S. Bailey in Los Angeles het bedrijf Bailey hat op. In een tijd dat het Wilde Westen floreerde, bood het merk al snel kwaliteitshoeden aan met luxueuze ontwerpen. De reputatie van de verfijnde Bailey-hoeden is door de generaties heen doorgegeven en de collecties die vandaag de dag worden gepresenteerd hebben nog steeds een uniek tintje. Ontdek de tijdloze modellen: echte panama, fedora, trilby. Unieke ontwerpen en ongelooflijke kwaliteit.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen
Sub-categorieen

Bailey-hoeden en -petten: trendy en stijlvolle hoofddeksels

Bailey hoeden zijn geschikt voor alle leeftijden, zowel mannen als vrouwen, en staan bekend om hun kwaliteit en authenticiteit. Deze stijlvolle hoeden onderscheiden de mannen die ze dragen en voegen een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Bailey: een tijdloos merk

De verfijning van de Bailey hoeden is door de generaties heen doorgegeven en de collecties die vandaag de dag worden gepresenteerd hebben al hun authenticiteit behouden. Het merk biedt hoeden, petten en baretten aan die zowel klassiek als trendy zijn, om elk hoofd tevreden te stellen. Fedora, panama, trilby - ontdek onze selectie!

De Amerikaanse droom

De Westkust is booming, er komen elke dag nieuwe boeren aan, er worden nieuwe mijnen ontdekt, olievelden... De economie van Californië is aan het veranderen. Het is in deze context dat Cinema en Hollywood hun opwachting maken. George Bailey begreep al snel de impact die de bioscoop zou hebben op zijn bedrijf en creëerde hoeden voor de filmsterren van die tijd met één idee in gedachten: "De best mogelijke hoed". Zijn passie en de kwaliteit van zijn hoeden maakte hem al snel bekend in heel Los Angeles en zijn hoeden zouden op de hoofden van de grote sterren van die tijd landen: Humphrey Bogart, Cary Grant, Bing Crosby en Gary Cooper.

Met deze reputatie werd Bailey de officiële leverancier van de Hollywood-elite. De kwaliteit was onberispelijk en de modellen droegen de trend. 87 jaar later geniet het merk BAILEY OF HOLLYWOOD nog steeds deze uitzonderlijke reputatie in Hollywood en over de hele wereld. Als marktleider produceert het merk Bailey nog steeds het overgrote deel van zijn producten in de Verenigde Staten.

A
Sluitenk