A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Bailey hoeden
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

Caps en hoeden van Bailey: trendy en klassiekers onder de headwear

Favoriet onder alle leeftijden, voor de dames en heren, de Bailey hoeden yijn bekend voor hun kwaliteit en authenticiteit. De hoeden van onmiskenbare klasse onderscheiden de eigenaar met een elegantie die past bij elke gelegenheid en bij elke look.

Bailey : een tijdloos merk

De verfijnde hoeden van Bailey worden van generatie op generatie doorgegeven. Vandaag de dag is het merk een authentieke stijlicoon die de traditie koestert. Bailey levert een collectie van hoeden, caps en baretten die passen op elk hoofd. Ontdek de Fedora, Panama of Tribly die bij je past in ons assortiment!
Verder lezen
A
Sluitenk