Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Bailey hoeden

In 1922 is George S. Bailey zijn bedrijf in het maken van hoeden gestart in Los Angeles. Terwijl het tijdpark van het wilde westen booming was, werkte George aan zijn luxe kwaliteitshoeden en daar was vraag naar. De opgebouwde reputatie van prachtige lijnen en materialen die tegen een stootje kunnen hebben het bestaansrecht de afgelopen bijna honderd jaar bevestigd, van generatie op generatie. Vandaag de dag is Bailey uitgegroeid tot een klassieker onder de hoedenmakers met de Panama, trilby en fedora als vaste waarden van unieke en prachtige kwaliteit. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Caps en hoeden van Bailey: trendy en klassiekers onder de headwear

Favoriet onder alle leeftijden, voor de dames en heren, de Bailey hoeden yijn bekend voor hun kwaliteit en authenticiteit. De hoeden van onmiskenbare klasse onderscheiden de eigenaar met een elegantie die past bij elke gelegenheid en bij elke look.

Bailey : een tijdloos merk

De verfijnde hoeden van Bailey worden van generatie op generatie doorgegeven. Vandaag de dag is het merk een authentieke stijlicoon die de traditie koestert. Bailey levert een collectie van hoeden, caps en baretten die passen op elk hoofd. Ontdek de Fedora, Panama of Tribly die bij je past in ons assortiment!
A
Sluitenk