Laulhere

Laulhère dames en heren Franse baretten

Traditie, vakmanschap en cultuur, de authentieke Laulhère Franse baret of, heel chique in het Frans: ‘ Laulhere vrai basque beret ”, wordt al sinds 1840 volgens een eeuwenoud proces in Frankrijk aan de voet van de Pyreneeën gemaakt. De producten van dit bedrijf zijn gemaakt van zuiver scheerwol en zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Kies voor de klassieke Laulhère beret en trakteer jezelf op een legendarische hoed. Lees verder
Shop Laulhere Online - Beste Kwaliteit Franse Baret - Headict
63 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 160,00

Laulhère Beret French: Franse Knowhow

Het merk Laulhere is sinds zijn oprichting gevestigd in de Pyreneeën, waar het met zorg en nauwkeurigheid wollen baretten ontwerpt waarvan de kwaliteit en de aandacht voor details al jaren naam hebben gemaakt voor het bedrijf. De wol voor deze legendarische alpinopet wordt in het atelier in de Pyreneeën gevilt volgens een eeuwenoud proces. Dit prachtige natuurlijke materiaal is soepel, waterdicht, heeft een fluweelachtige aanraking en een uitzonderlijke lange levensduur.


De laulhere French beret voor mannen, authentiek en comfortabel

Ontdek de verschillende modellen van de Baskische baretten voor mannen onder de vele modellen die het mogelijk maken om een originele stijl te creëren. Tegen een betaalbare prijs is L’Authentique verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is gemaakt van zuivere scheerwol en de voering is versierd in de traditie van het prachtige logo van het merk. De Splendid is de sjiekere versie van de Franse baret heren door zijn leren kraag. Deze wordt geleverd in een mooie magnetische doos.

Voor wie op zoek is naar een Fanse baret, heeft het model Brando een prachtige klep in hoogwaardig tweed. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tot slot zijn de historische Laulhère militaire baretten ook beschikbaar op onze website in het commandomodel.

zie ook :

A découvrir également : Franse baretten - Rode baret - Petten - flap cap heren - Dames baretten - Rode hoed

Trendy mode met de Laulhere damesbaret

Belza, Coco, Gala, Alice of de Pedrito, het merk speelt met vormen en kleuren om zo origineel mogelijke vrouwelijke baretten aan te bieden gebaseerd op het Franse chic.

Laat men naar je omkijken en houdt je hoofd warm met het iconische model Parisienne, een hangende baret in zuiver scheerwol waaraan we een geribbelde gebreide rand hebben toegevoegd die het een retro touch geeft. Verkrijgbaar in kleuren die worden versterkt door het natuurlijke materiaal, kunt u kiezen uit een dieprode, middernachtblauwe of bordeauxrode versie. Of wat dacht je van elegant zwart? Om nog meer op te vallen kies je een klassiek heritage par laulhere model met leerknop of leren strik waarmee je zeker indruk zult maken!

Een Laulhere baret Paris is een uniek object gemaakt door ambachtslieden in Frankrijk, een tijdloos accessoire dat gemakkelijk te dragen is en ervoor zorgt dat je er bij koud weer zeer elegant uitziet. Ontdek hier ook alle anders hoofddeksels die gemaakt zijn in frankrijk.