A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Laulhere
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Laulhere, een franse klassieker

Laulhere, het merk voor de baret is ontstaan aan de voet van de Pyreneeën en daar nog steeds gevestigd. Op die prachtige plek wordt met zorg en toewijding gewerkt aan de kwaliteit in detail van de baret. Want dat is waarmee het merk de jarenlange reputatie mee opgebouwd en verdiend heeft.

Onze collecte baretten

Ontdek de verschillende baretten van Laulhere voor dames en heren. Kies de Splendid of de Montardy voor een stijlvolle gelegenheid en uitstraling of voor de Mademoiselle die verkrijgbaar is in veel kleuren en waarmee je een prachtig accent aan je outfit toe kunt voegen. De baret is een tijdloze accessoire, makkelijk te dragen. Dit hoofddeksel voorziet je van allure en warmte als het koud is.
Verder lezen
A
Sluitenk