A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Patagonia Petten & Caps

Ontdek onze selectie van Patagonia caps, een Californisch merk dat sinds 1972 gespecialiseerd is in outdoor uitrusting. Het merk is zeer toegewijd aan ecologie en verleidt natuurliefhebbers op zoek naar ontdekkingen en nieuwe sensaties.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Onze modellen van Patagonia caps

De Patagonia caps hebben een beetje een retro gevoel dat volledig in lijn is met de tijd, en dat is zonder twijfel de reden waarom ze zo succesvol zijn. Inderdaad, het merk heeft zijn logo behouden, evenals de visuals die het al zo'n dertig jaar geleden gebruikte, wat het mogelijk maakt om op elk model een patch of een lichte vintage print te verkrijgen, ultra trendy. Headict heeft een groot aantal modellen van Patagonia caps, de ene nog mooier dan de andere, met veel goed gekozen kleuren, en altijd de favoriete model van het merk, namelijk het trucker model. Het is zonder twijfel de pet om dit seizoen te dragen, voor zijn technische en esthetische kwaliteiten, in staat om de meest veeleisende hoofddeksels liefhebbers tevreden te stellen.

Een Patagonië pet naar uw beeld

De beroemde Patagonia trucker cap is duidelijk samengesteld uit een geventileerd deel op de rug, waardoor het mogelijk is om te dragen welk seizoen het ook is, zonder dat het ooit te warm wordt, maar toch beschermd tegen de zon. De meest voorkomende kleuren zijn grijs, turkooisblauw, marineblauw, maar ook grijs of appelgroen, die tot de favoriete tinten van het merk Patagonië behoren. Op sommige modellen zijn ook enkele camoprints beschikbaar. Het merk biedt zowel dames- als herencaps aan in verschillende maten, zodat iedereen zijn ideale hoofddeksel kan vinden. En voor wie zijn merklogo graag discreet heeft, is er de optie voor zowel het klassieke logo van het merk als de gestileerde versie ervan in de vorm van een vis. Het is aan u om de Patagonia pet te kiezen die bij u past en die uw stijl zal verbeteren.

Patagonia caps: een ecologische en verantwoorde aanpak

Sinds 1996 wordt het merk alleen nog geleverd in bio katoen en staat het garant voor wol en dons van diervriendelijke landbouw, met name dankzij het label "Traceerbaar dons". Het behoud van de wilde ruimte is de permanente uitdaging voor Patagonië. Daarom wordt 1% van hun omzet gedoneerd aan milieuverenigingen. Oorspronkelijk produceerde Patagonia apparatuur voor klimmers. Het merk pleit voor een minimalistische, eenvoudige levensstijl en wil functionele producten ontwikkelen. De Patagoniakap is resistent omdat het merk duurzame artikelen wil creëren om de vervuiling en de impact van zijn activiteit op het milieu te minimaliseren. De Patagonië caps zijn gemaakt van wol, wat ethisch gegarandeerd is. Het kleurrijke en gediversifieerde universum van het merk is een weerspiegeling van het buitenleven. De Patagonia caps zijn in alle smaken van de natuur!

A
Sluitenk