Patagonia

Patagonia Petten & Caps

Ontdek onze selectie van petten van dit Californisch merk dat sinds 1972 gespecialiseerd is in outdoor uitrusting zoals kleding (zoals jassen, schoenen en broeken), mutsen, petten, caps en accessoires voor dames, heren en kinderen nu in onze online winkels. Het merk is zeer gepassioneerd over duurzaamheid en hun caps en Patagonia jassen en mutsen verleiden vele natuurliefhebbers op zoek naar avontuur en nieuwe sensaties. Lees verder
Koop Patagonia Petten & Caps - Beste Prijs & Snel in Huis - Headict
37 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 50,00

Onze modellen van Patagonia caps

De petten, kleding (zoals broeken of jassen) en mutsen van Patagonia hebben een beetje een retro gevoel dat volledig in lijn is met de tijd en onze winkels en dat is zonder twijfel de reden waarom ze zo succesvol zijn. Het logo inspireert een blauw diep meer in het zuiden van het amerikaanse continent. Het kleding merk heeft zijn logo behouden, evenals de illustraties en beeldmateriaal die het al zo'n dertig jaar geleden gebruikte, wat het mogelijk maakt om op elke Patagonia pet met een een patch of een lichte vintage print te verkrijgen die ultra trendy is. De Headict.com online winkels hebben een groot aantal modellen aan een scherpe prijs, de ene nog mooier dan de andere, met veel goed gekozen kleuren, en waaronder het favoriete model van het merk, namelijk de Patagonia trucker cap. Dit is zonder twijfel dé pet om dit seizoen te dragen. Deze populaire Patagonia cap is door zijn technische en esthetische kwaliteiten in staat om de meest veeleisende hoofddeksel liefhebbers tevreden te stellen. Zoekt u een nieuw hoofddeksel, dans bent u bij de Headict.com online winkels aan het juiste adres.

A découvrir également : Curve caps - Caps heren - Skate cap



Een cap van Patagonia die bij je past

De beroemde Patagonia trucker cap zwart of in andere kleuren, bijvoorbeeld de P6 logo trucker hat forge grey in prachtig antraciet, bevat een geventileerd deel aan de achterkant, waardoor het mogelijk is om hem in elk seizoen te dragen zonder dat het ooit te warm wordt. Deze cap is ideaal voor heren en dames. Hij beschermd daarnaast ook goed tegen de zon. Deze 5 panel Patagonia pet is daardoor de ideale skate cap. De meest voorkomende kleuren zijn grijs, turkooisblauw, marine blauw, maar ook truckers cap zwart of appelgroen behoren tot de favoriete tinten van het merk Patagonia. Sommige curve caps modellen zijn in camoprints beschikbaar in onze winkels en beschikbaar in uw maat voor gratis verzending vanaf 49 Euro. Het merk biedt zowel dames petten als herencaps en mutsen aan in verschillende maten, zodat iedereen zijn ideale cap of pet kan vinden. En voor wie zijn merklogo graag discreet heeft, is er de optie voor zowel het kleinere klassieke Patagonia-logo zoals bijvoorbeeld op de voorkant van de ingetogen patagonia unisex airshed. Het is aan jou om de Patagonia muts of pet te kiezen die bij je past en die je stijl zal verbeteren. Er zijn ontelbare kleuren beschikbaar, zoals blauw, rood, grijs etc.. en het merk wordt herkend als één dat enorm veel unisex producten aan een eerlijke prijs op de markt brengt. U kan ze allemaal terug vinden in uw maat op onze Headict.com winkels. Wij zijn de specialist op het vlak van de beste merken van caps, hoeden, petten en mutsen.


Een ecologische en verantwoorde aanpak

Zich zorgen maken over het milieu is niets nieuw voor dit trendy merk. Sinds 1996 wordt Patagonia kleding en accessoires alleen nog geleverd in nieuw bio katoen aan alle winkels en staat het garant voor wol en dons van diervriendelijke landbouw, met name dankzij het label "The Traceerbaar dons". Het behoud van de natuur is de permanente uitdaging voor Patagonia. Daarom wordt 1% van hun omzet die ze genereren door verkoop van hun kleding gedoneerd aan milieu-instanties.

Het gaat niet enkel om het label. Het merk pleit voor een minimalistische, eenvoudige levensstijl en wil functionele producten en accessoires ontwikkelen. Een trucker cap, caps heren of vrouwen petje van Patagonia is resistent omdat het merk duurzame artikelen wil creëren en hun CO2-voetafdruk te minimaliseren. Alle mutsen van Patagonia zijn gemaakt van wol dat ethisch geproduceerd is. Het kleurrijke en diverse universum van Patagonia is een weerspiegeling van het buitenleven en hun producten zijn verkrijgbaar in alle smaken van de natuur!

Simply the best

Een duurzame Patagonia pet of milieuvriendelijke Patagonia trucker cap van biologisch katoen of een van de vele andere Patagonia petten gemaakt van het beste materiaal aan de beste prijs vind je bij de Patagonia Nederland specialist: de Headict.com online winkels, nieuw in Nederland! U zal de meeste hippe hiker op het trail zijn. De gratis verzending vanaf 49 Euro is beschikbaar voor alle onze petten, caps, mutsen, jassen en accessoires en dit voor alle beschikbare merken op onze website.