Flechet

Flechet - Franse Hoed

Flechet, een Frans hoedenmerk dat in 1859 werd opgericht, is gespecialiseerd in de productie van vilten hoeden en staat voor Franse knowhow en topkwaliteit. Authentiek, eenvoudig en tijdloos: een Flechet hat is een must voor wie een klassiek accessoire wil dat in Frankrijk wordt gemaakt.
Beste Prijs Franse Hoed - Flechet Hat & Flat Cap Koop Online - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 105,00

Flechet, hoofddeksels van topkwaliteit

Dat Flechet vandaag de dag zo succesvol is, komt juist doordat het een hoedenmakerij is die jaar na jaar zijn waarden heeft behouden. Hoewel het Franse merk bijna tweehonderd jaar oud is, is het erin geslaagd om een echte stijl en frisheid met mode te handhaven, waardoor het zijn aantrekkingskracht op alle hoofddeksels liefhebbers, van de jongste tot de oudste, heeft kunnen behouden. De keuze voor een Flechet-hoed is uiteraard een kwaliteitsgarantie voor mensen die zeer hoge eisen stellen, maar het is ook de gelegenheid om een accessoire te dragen dat stijlvol en origineel is en dat de huidige trends nauwgezet volgt, wat verklaart waarom het merk zo gewaardeerd wordt.

U kunt al onze andere in Frankrijk gemaakte hoofddeksels hier ontdekken.

zie ook :

Modellen voor alle stijlen

Flechet heeft nauwkeurig een markt gekozen en biedt veel verschillende modellen hoofddeksels aan. Deze variëren van de eenvoudige strohoed tot de gevoerde pelsjagerhoed, evenals de krantenjongensmuts of baret.In het bijzonder waarderen wij de kwaliteit/prijsverhouding die zeer aantrekkelijk is, gezien de kwaliteit van de door Flechet voorgestelde accessoires.De hoeden zijn van uitstekende kwaliteit, voor een betaalbare prijs, waardoor zelfs de meest veeleisende kenner met een beperkt budget tevreden is.Binnen het assortiment vindt u wintermodellen, zoals met bont gevoerde pelsjagerhoeden, of hoeden van wolvilt, maar ook meer zomerse hoofddeksels, met modieuze en lichte strooien hoeden, perfect om te dragen tijdens het aperitief, of overdag voor een chique, elegante, praktische stijl, terwijl ze bescherming bieden tegen de zon.En waarom zou je niet kiezen voor een stijlvolle denim cap om voor te lopen in de mode en originaliteit?