Barts

Barts muts, hoed en pet

Barts Amsterdam is een creatief Nederlands merk dat ons elk jaar verrast met een unieke collectie accessoires voor de winter en de zomer! Oorspronkelijk opgericht door Bart Koene, groeide het merk in meer dan 20 jaar uit tot het grootste mutsen en caps merk in Europa. Inmiddels is de productielijn niet meer beperkt tot de Barts muts alleen, maar kun je er terecht voor een scala aan Barts accessoires die zijn gemaakt voor het buitenleven en waarvan elk exemplaar uniek is: van de trendy Barts caps tot Barts handschoenen , zomerhoeden tot handgemaakte Barts mutsen.
Koop Barts Muts - Betaalbare Barts Hoeden & Barts Pet of Cap - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 9,00 - € 70,00Barts: van Saint Tropez naar Amsterdam

Het verhaal van Barts begint op een zonnig strand in Saint Tropez waar Bart Koene handgemaakte korte broeken verkocht. Met het geld dat hij verdiende, maakte hij vervolgens een wereldreis. Vandaag de dag is Barts uitgegroeid tot een imperium dat gespecialiseerd is in allerlei soorten comfortabele, modieuze kleding maar vooral accessoires voor heren, dames en kinderen. Met haar geweldige kleurencombinaties en mixen van patronen en materialen straalt het merk een bepaalde vrolijkheid en individualiteit uit. Het dragen van Barts hoeden en petten is een geweldige ervaring, het biedt plezier, warmte en maakt je dag een net klein beetje leuker!

zie ook :

A découvrir également : Muts bont pompon - Pompon mutsen - Muts met randUnieke accessoires voor elk seizoen

Een trendy Barts muts met pompon, Barts hoed of Barts pet zoals een platte pet voor de winter maar ook Barts wanten en een zachte Barts colsjaal die je gemakkelijk kunt combineren met elke outfit en die je heerlijk warm houdt. Het merk is al 25 jaar in staat om steeds met originele en nieuwe ontwerpen te komen die elk accessoire tot iets unieks maken. Zo vieren ze bij Barts diversiteit en het feit dat iedereen verschillend is. Niemand wil er toch hetzelfde uitzien als anderen? Wees origineel en draag je Barts baret met stijl en trots! 

Barts maakt overigens niet alleen maar beanies en winteraccessoires maar hebben ook hoogwaardige items voor de zomer beschikbaar, bijvoorbeeld voor elegante strohoeden, gave zonnekleppen en caps voor dames, heren en kids. Iedereen wordt blij van de bonte mix van vrolijkheid die Barts producten met zich meebrengen.


Barts bij Headict

In onze hoedshop vind je een zeer divers collectie van Barts Amsterdam. Het beste van alles is misschien nog wel de prijs want alle producten van Barts zijn ook nog eens zeer betaalbaar. Vergelijk de verschillende modellen en bestel! Verwen jezelf, een vriend of vriendin, je kinderen of partner en laat Barts voor warmte en vreugde zorgen.