Merken

Headict merken

Headict heeft alle topmerken van hoeden, petten en mutsen, zodat u kunt vinden wat u wilt. Wat ons onderscheidt is de keuze: u vindt er de meest trendy modellen in onze collectie, van de populairste merken van het moment: ideaal als u op zoek bent naar een pet of een muts die bij de tijd past, en vooral van goede kwaliteit.
0-9
ABC
DEF
GHI
JKL
MNO
PQR
STU
VWXYZ

De beste merkpetten

De pet is een must-have accessoire, of het nu gaat om een street-look of een meer chique stijl. In elk geval is het een must-have, daarom gingen veel modeliefhebbers je voor. Headict heeft merken van caps die nuhot ’n happeningzijn: niet alleen New Era, maar ook 47 Brand, Patagonia, Obey, Cayler en Sons, om alleen de brands van nu te noemen. Onze collectie is uitgebreid genoeg om ofwel het perfecte ontwerp te vinden voor een specifieke outfit, of om dagelijks te dragen.

De beanie: een must-have

De muts of beanie is niet langer alleen bedoeld om warm te blijven tijdens het winterseizoen. Het is een modeaccessoire geworden zoals alle andere, en is het verkrijgbaar in vele modellen en merken. Of je nou voorkeur hebt voor de docker, ultra-trendy, of eerder voor een los model versierd met een pompon; Headict heeft een ruime keuze aan stijlen en kleuren. Waarom laat je je niet eens verleiden door een van onze goede merken als Barts, Coal, of Stetson, of Pipolaki of Le Drapo? Er is geen twijfel dat je tussen al onze modellen dé muts zult vinden die zowel een mooie toevoeging voor je look is als je beschermt tegen de kou!

Een hoed voor een originele stijl

Ongeacht het ontwerp geeft een hoed altijd nét iets extra bijzonders. Het gaat gewoon niet uit de mode! Bij Headict begrijpen we dit, en we bieden u een breed scala aan modellen, elk meer trendy en tijdloos dan de vorige. De kwaliteit zal er natuurlijk zijn, met merken als Stetson, een grote klassieker van de Amerikaanse hoed, geschikt voor een bohemienachtige stijl, maar ook streetwear, gedragen door vele mode- of muziekiconen. Ook Bailey, Brixton of Goorin zijn merken die binnen ons assortiment te ontdekken zijn.

Een retro en eigentijdse look met een baret

Als het gaat om baretten, kunt u ook rekenen op Headict voor het vinden van de ware. Van de klassieke Kangol tot de tijdloze Stetson, of niet te vergeten Laulhère en zijn voorouderlijke traditie van de Baskische baret, kies jouw stijl!

Een stijlvolle sjaal om uw look te verfraaien

Barts, Seeberger, Coal zijn merken die u vindt in onze sjaalcollectie, een accessoire dat stijlvol, gezellig en perfect is als cadeau natuurlijk.