Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Obey

Obey is gebaseerd op kunst, design en idealen van Shepard Fairey. De beroemde grafisch ontwerper en illustrator uit de skateboard scene. Hij werd bekend door de Obey The Giant-campagne en de creatie van Barack Obama's Hope poster. Ontdek het assortiment hoofddeksels: Obey caps en mutsen, een straatcollectie die de filosofie van Shepard weerspiegelt.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sub-categorieen

Obey, vooral voor de geest

Shepard Fairey is een erkend kunstenaar van de straatkunst en is wereldwijd bekend dankzij zijn muurschilderingen en sterke slogans "The Medium is the Message" (Marshall Mc Luhan), de campagnes “Anti War anti Bush”, “Be the Revolution”, of “Obey”, geïnspireerd door de film “Invasion Los Angeles” van John Carpenter. Na het maken van eenvoudige posters, kaartjes en stencils, ging Obey snel verder met het maken van T-shirts, sweatshirts en petten. In 2001 werd Obey Clothing geboren, altijd met de wens om zijn kunst en zijn boodschap te verspreiden.

zie ook :

Onze selectie van Obey caps en mutsen

Wie heeft zijn Obey-pet nog niet? Met zijn assortiment paneelkappen (5P of 6P) en snapbacks die altijd van hoogwaardige materialen gemaakt zijn, met suède vizieren, bobs met sobere prints en een perfecte vorm, is Obey een toonaangevend merk op het gebied van hoofddeksels. De Obey beanie is ook een klassieker om te hebben! We houden van de eenvoud van de producten, die gemakkelijk te dragen zijn. We presenteren ze gedragen door mannen, maar Obey caps zijn ook voor vrouwen. Voor de zomercollecties drukt het merk zijn creativiteit op Obey snapbacks en vijf Obey-panelen met perfecte vormen, waarbij de kwaliteit nooit opzij wordt geschoven.

A
Sluitenk