Obey

Obey pet, cap en muts

Obey is gebaseerd op kunst, design en de idealen van Shepard Fairey, de beroemde grafisch ontwerper en illustrator uit de skateboard scene. Hij werd bekend door de “Obey The Giant” campagne en de creatie van Barack Obama's Hope poster. Ontdek het assortiment hoofddeksels met onder andere Obey petten en mutsen: een urban collectie die de filosofie van Fairey weerspiegelt.
Obey Pet kopen - Bestel Obey Cap of Muts voor de Beste Prijs - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 29,00 - € 50,00Caps Obey vooral voor de geest

Shepard Fairey is wereldwijd bekend dankzij zijn muurschilderingen en sterke slogans zoals "The Medium is the Message" (Marshall Mc Luhan), de campagnes “Anti War, Anti Bush”, “Be the Revolution” of “Obey”, geïnspireerd door de film “Invasion Los Angeles” van John Carpenter. Na het maken van eenvoudige posters, kaartjes en stencils, ging Obey snel verder met het maken van T-shirts, sweatshirts en natuurlijk Obey caps: 5 panel, curve caps en truckers maar ook snapbacks en bucket hats. In 2001 werd Obey Clothing geboren, kleding gemaakt vanuit dezelfde filosofie die zijn kunst en boodschap verspreid.

zie ook :

A découvrir également : Skate capOnze selectie Obey Caps en Mutsen

Nog geen Obey cap? Met het aanbod Obey 5 panel caps, 6 panel petten en snapbacks die altijd van hoogwaardige materialen gemaakt zijn, is Obey een toonaangevend merk op het gebied van hoofddeksels. Obey caps komen met verstelbaar riempje aan de achterkant, suède kleppen, bobs met sobere prints en een perfecte pasvorm.

Fashionista’s kiezen voor een model met een interessant patroon, een obey pet met bloemen of paisley design bijvoorbeeld. Maar ook als je op zoek bent naar een neutrale optie zoals een obey pet in roze of een blauwe obey pet, ben je hier uiteraard aan het juiste adres. Obey maakt overigens niet alleen baseball caps, je vind ook coole Obey bucket hats in onze collectie en ook de Obey muts is een klassieker!


Obey Pet, Prijs: betaalbaar!

We houden van de eenvoud van de producten, die gemakkelijk te dragen zijn. Obey petten zijn unizex en dus geschikt voor dames en heren. Voor de zomercollecties drukt het merk zijn creativiteit op Obey snapbacks en de Obey cap 5 panel met perfecte vormen, waarbij nooit wordt ingeleverd op kwaliteit. Hoeveel kost een obey pet? In onze Headict hoedshop zijn betaalbare petten voor iedereen verkrijgbaar. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken over de obey pet prijs.

Gratis verzending Obey bij bestellingen van €75 of meer in onze shop!