Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Obey

Obey is voortgekomen uit de ontwerpen, ideeën en kunst van Shepard Fairey. Deze beroemde illustrator en graficus is een grootheid in de skate wereld. En daarnaast bekend van de campagne over Obey the Giant en de poster uit de Hope campagne van Barack Obama. Ontdek de complete serie van headwear: caps, snapbacks en mutsen van Obey, een collectie streetwear in de filosofie van Shepard. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur

Obey, inspiratie voor iedereen

De bekende street art kunstenaar Shepard Failey maakt de wereld mooier met zijn ontwerpen en slogans als "The Medium is the Message" (Marshall Mc Luhan), zijn "Anti War anti Bush" campagnes, “Be the Revolution” en meer zoals €œObey€ uit de film "Invasion Los Angeles" van John Carpenter. Na de successen van zijn ontwerpen op posters en stickers is Obey snel uitgebreid naar t-shirts, sweat shirts en caps. In 2001 is Obey Clothing opgericht om de kunst en boodschappen van Obey verder te verspreiden.

Onze selectie caps en mutsen van Obey

Niemand kan genoeg krijgen van zijn Obey cap! Met de collectie van 5 panels en snapbacks, mooi van materiaal en met mooi uitgevoerde kleppen, en de mutsen die scherp van ontwerp en perfect van vorm zijn, heeft Obey veel te bieden. Het merk is toonaangevend in headwear. De Obey muts is bijvoorbeeld in no time een klassieker geworden. Met of zonder pompon is het draaggemak super, eenvoud in perfectie, daar houden we bij Obey van. Wij bieden zowel de dames als heren modellen aan. Voor de zomercollectie ligt de aandacht op de creatie van perfecte snapbacks en five panels. Met de perfecte vormen van Obey is er altijd een die je past!
A
Sluitenk