A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
6 panel cap

De 6-panel pet, licht retro, volledig stijlvol. De hippe pet van het moment om nu in onze winkel te ontdekken!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken

De 6-panel cap: retro stijl met trots

De 6-panel is een pet die er net zo uitziet als de snapback, behalve dat hij bestaat uit 6 panelen met zeer duidelijke naden, en een veel lagere klep zonder stijve versteviging aan de voorkant in tegenstelling tot de snapback. Het is de perfecte pet voor een retrostijl. Meestal gemaakt in een zachtere stof en met een lagere kroon, wordt de 6-panel vrij ouderwets gedragen met het vizier iets verhoogd. De 6-panel is ook uitgerust met een aanpasbaar lipje aan de achterzijde en is praktisch en esthetisch verantwoord!

zie ook :

Een pet op het kruispunt van stijlen

Als de inspiratie van de snapback onmiskenbaar is bij het bekijken van een 6-panel , dan lijkt hij ook op het 5-panel. De 6 panel cap is een slimme mix van sportiviteit naar Amerikaanse stijl en retro design: een vorm dicht bij de snapback welke het symbool is van streetwear en retro materialen zoals fluweel, suède, chambray welke veelal aanwezig zijn op de 5-panel caps! Sinds enige tijd is deze pet imponerend in zijn stijl: Brixton, Obey, Benny Gold, de 6-panel caps komen steeds vaker voor in de headwear collecties van de merken.

A
Sluitenk