6 panel cap

6 Panel caps & petten

De 6 panel cap: licht retro, volledig stijlvol. Ontdek deze hippe pet van het moment in onze 6 panel caps hoedshop! 
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
  • € 24,00 - € 50,00De 6-panel cap: retro stijl met trots

De 6panel cap is een pet die er net zo uitziet als de snapback cap, behalve dat hij bestaat uit 6 panelen met zeer duidelijke naden en een veel lagere klep zonder versteviging aan de voorzijde van de pet, vergelijkbaar met de curved of dad hat. Het is de perfecte pet voor een retrostijl. De 6 panel wordt meestal gemaakt in een zachtere stoffen en met een lagere kroon die op een old school manier gedragen wordt met de klep iets omhoog. De 6 panel hat is niet fitted, hij is namelijk uitgerust met een verstelbare sluiting aan de achterzijde, dit maakt hem one size fits all, alleen heeft hij in plaats van een snapback vaak een leren bandje. We kunnen wel stellen dat deze cap in elke kleur praktisch en esthetisch verantwoord is! Het 6e paneel aan de voorkant maakt het mogelijk om een wat groter logo of merknaam op de cap te bedrukken of borduren.

zie ook :Een pet met gemixte stijlen

Als de inspiratie van de snapback cap onmiskenbaar is bij het bekijken van een 6-panel, dan lijkt hij ook op het 5-panel. De 6 panel cap is een slimme mix van sportiviteit naar Amerikaanse stijl en retro design: een vorm vergelijkbaar met de snapback die het symbool is van streetwear en retro kleuren en materialen zoals katoen, canvas en suède die je vaak ziet bij 5-panel caps! Sinds enige tijd domineert de 6 panel in stijl en zie je de deze caps steeds vaker in de headwear collecties van merken zoals Huf, Brixton, Djinns, Obey en Benny Gold om maar eens een paar te noemen. Uiteraard vind je bij ons ook de authentieke New Era 6 panels. Het is door de retro uitstraling en vormgeving bij uitstek een populaire skater cap, de kortere klep blokkeert je zicht niet terwijl hij de zon wel uit je ogen houdt tijdens het skaten. Door de platte klep is de 6 panel ook populair als hiphop cap. Combineer hem met een jeans, sneakers en een oversized trui om je look helemaal af te maken.

Wees origineel en kies met de 6 panel weer eens wat anders dan de traditionele trucker of baseball cap. Op zoek naar meer informatie of accessoires voor bij je 6 panel of over de (gratis) verzending van een bestelling? Ons team van vriendelijke ‘Headicts’ zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.