Zonneklep

Zonnekleppen

Deze zomer 100% genieten van de zon terwijl je je hoofd koel houdt met een koele zonneklep of zonnepet . Wie denkt dat zonnekleppen alleen geschikt zijn voor de tennis- of de golfbaan heeft het mis! Ze zijn voor iedereen en zijn weer helemaal hip! Kies uit onze verschillende modellen dameszonnekleppen en zonnekleppen voor heren van de verschillende merken die allemaal hun eigen stempel op dit sportieve hoofddeksel drukken. Denk bijvoorbeeld aan neon kleuren, verschillende materialen en verschillende grootte van klep. 
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
  • € 14,00 - € 40,00Een luchtige zonneklep kopen

Een zonneklep wordt ook wel een visor of een visor cap genoemd en is een pet met alleen maar een klep en een band om het hoofd. De “kroon” van de pet mist maar de ogen, neus en wangen worden nog beschermd door de klep. Zonnekleppen zijn koeler dan hoeden en petten door de open bovenkant. Net als bij een pet voorkomt een zonneklep dat er zweet in je ogen kan komen. In tegenstelling tot een pet is er géén gedoe met je paardenstaart met een zonneklep dames! Je bevestigt je zonneklep gemakkelijk onder je staart en kunt op weg!


Zonneklep of cap?

Is een zonneklep dus beter dan een cap? In onze mening zijn ze allebei fantastisch, welke het meest geschikt is voor jou hangt af van je behoeftes. Op een hete dag beschermt een pet zoals een 5 panel, 6 panel of snapback je tegen zonnestralen maar geeft je hoofd niet de gelegenheid te “ademen”, iets wat een zonneklep natuurlijk wel doet. Als je op een hete dag toch kiest voor een pet, kies dan voor een mesh cap zoals een trucker om je hoofd te laten ademen. Een andere optie zijn caps die gemaakt zijn voor het sporten en die in staat zijn om zweet op te vangen zoals veel fitted modellen en bijvoorbeeld de dad hat en de curved cap die vaak gemaakt zijn van ademend katoen. Ontdek de grote New Era Caps collectie in onze Headict hoedshop waar je allerlei soorten caps zult vinden die als alternatief voor de zonneklep gedragen kunnen worden.

Zie ook:
Marine Cap
Army Cap
Platte Pet
Newsboy


Zonnekleppen: Sportief en Stijlvolle accessoires

Een sportieve zonneklep is perfect voor bijvoorbeeld het hardlopen of een andere buitenactiviteit maar is niet alleen maar beschikbaar als een sportief, praktisch accessoire. Je kunt hem namelijk ook kopen als fashion item. Een zonneklep gemaakt van stro is hartstikke stijlvol en kan zowel informeel als meer formeel gedragen worden, bijvoorbeeld naar een zomerse bruiloft. Ook in de muziekwereld zien we dat rappers en andere populaire artiesten hun hip hop cap of vissershoed steeds vaker inruilen voor een modieuze zonneklep.

Ook voor zonnekleppen geldt: bestelling boven de €75? Dan krijg je gratis verzending! Vragen over bezorgen, maat of bezorgopties? Neem gerust contact met ons op!