Djinns

Djinns Pet en Trucker Cap

Het Duitse merk Djinns volgt een minimalistische streetwear-trend. Het werd in 2001 opgericht door Jens Huesken, vanuit zijn visie om de skate-, surf- en straatcultuur te combineren met een passie voor schoenen, mode en hoofdmode. Inmiddels is het uitgegroeid tot een sterk merk met caps voor heren en dames. Een goede Djinns pet staat voor hoogwaardige kwaliteit met unieke kleurcombinaties, de beste materialen en oog voor detail.
Bestel Djinns Pet of Trucker Cap Online - Beste Kwaliteit - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Prijs
  • € 24,00 - € 30,00Snapback Cap Djinns bij Headict

Je zou de stijl van Djinns sober kunnen noemen, de kleuren zijn over het algemeen discreet maar worden gecombineerd met een klep met een origineel, etnisch patroon of gecombineerd met een stof met een unieke structuur. Djinns caps kun je daarnaast herkennen aan mooie, opvallende accenten zoals grote borduurwerken en/of originele patches.

Ontdek de Djinns snapback cap in onze Headict online shop en vind er bijvoorbeeld ook Djinns buckets hats en 6 panel caps. Je zult aangenaam verrast zijn door hun kwaliteit en details.

A découvrir également : Curve caps - Snapback caps


Djinns Trucker Cap

Elke Djinns hat is hip en stijlvol en de complete collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van bijvoorbeeld: Djinns snapback, baseball cap en natuurlijk de Djinns trucker cap. Deze trucker cap van Djinns is een van hun meest populaire Djinns cap modellen.

Het meest opvallende aspect van de Djinns hft trucker cap, naast uiteraard het opvallende Djinns logo, is zijn luchtige mesh achterkant waardoor hij op elk moment voldoende ventilatie biedt. Door middel van de verstelbare snapback sluiting kun je de pet aanpassen naar de door jouw gewenste maat.

Zie ook:
New Era Caps


Bestel je eigen Djinn Cap

Hier bij Headict houden we van de subtiele details en de hoogstaande kwaliteit van de petten van Djinns. De stijl is te vergelijken met de no-nonsense designs van merken zoals Brixton, Huf en American Needle; doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg!

Als je je eigen favoriete nieuwe Djinns pet wilt kopen, snapbacks, truckers of iets andere, sneup dan gerust rond in onze exclusieve collectie en weet dat wij bestellingen van €75 of meer gratis aan huis bezorgen!