Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Trucker Cap

De trucker cap is een traditioneel Amerikaans petje dat vooral bekend werd en herkenbaar is door zijn “mesh” achterkant (een soort van visnet-achtig plastic waar je doorheen kunt kijken) en een snapback sluiting. Oorspronkelijk werd deze cap gebruikt als weggevertjes voor truckers en boeren en ze staan daarom ook wel bekend als “gimme caps” (“gimme” staat voor “give me”). Trucker caps zijn tegenwoordig ontzettend populair en worden regelmatig gespot op het hoofd van menig beroemdheid als hip en modieus accessoire. Kies er een uit de grote collectie trucker petten bij headict.nl of ontwerp je eigen gepersonaliseerde truckers pet in de myheadict design studio. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

TIJDLOZE TRUCKER CAP

De structuur van de trucker petten is vergelijkbaar met die van de baseball cap; een ronde voorkant, een hoger profiel en een verstelbaar bandje of snapback sluiting aan de achterkant. Omdat ze verstelbaar zijn passen Truckercaps (bijna) iedereen. Ze zijn ideaal voor road trips en voor mensen die veel onderweg zijn. Ze geven elke een outfit een old school look en zijn tijdloos en cool.   

 

Zie ook :

 

ONZE SELECTIE VAN TRUCKERCAPS

Een van de bekendste trucker petten is de beroemde Von Dutch Cap trucker.  Deze klassieker komt in verschillende felle kleuren met het iconische logo prominent op de voorkant. De achterkant is gemaakt van luchtig mesh en een verstelbare snapback.

Authentiek en vintage, een truckers cap is een makkelijk te dragen en praktische pet. Bij headict vind je trucker caps van onder andere Obey, Brixton en uiteraard von Dutch. Voor de coolste kids bieden we ook een hele collectie truckercaps voor kinderen.

 

PERSONALISEER JE TRUCKER CAP

Om je echt te onderscheiden van de rest voeg je een persoonlijke touch toe aan je truckers pet. In onze online myHeadict designstudio ontwerp je je eigen trucker pet en je eigen logo.  Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren voor de cap en verschillende kleuren en lettertypes voor het logo. We hebben zelfs trucker caps in verschillende patronen. Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen trucker pet met bloemen patroon en je persoonlijke logo? Bij headict is geen ontwerp te gek en elke truckers cap wordt met veel zorg gemaakt.  Met onze op maat gemaakte trucker caps loop jij er stylish bij en ben je in het bezit van een unieke cap trucker die jou op het lijf geschreven is en je hebt hem binnen 10 werkdagen in huis!

 

 

A
Sluitenk