Fitted cap

fitted caps

Fitted Caps: een verzameling van petten die op de exacte centimeter passen. De perfecte pasvorm, voor een pet die bijna op maat gemaakt is. In tegenstelling tot de fit it caps zoals dad cap , snapback of trucker cap heeft een fitted cap model geen verstelbare sluiting aan de achterkant maar zijn deze caps fitted voor bepaalde pet maten. In onze collectie vind je veel New Era fitted caps. Het merk New Era wordt wereldwijd beschouwd als de uitvinder van de fitted cap met hun New Era 59Fifty fitted model. Bij Headict vind je onder andere hun NY baseball cap of New Era fifty van een ander MLB team.
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 55,00

Cap Fitted: een pet op maat gemaakt

Deze pet wordt op de halve centimeter precies passend gemaakt. Het is geschikt voor iedereen die van een pet op maat houdt. De pet wordt aangepast aan je hoofdomtrek, om hem perfect passend te maken. Je zou zeggen dat hij speciaal voor jouw hoofd is gemaakt! Een van de meest gekochte modellen is de NY Fitted cap. Deze 59fifty yankees hat is gemaakt door New Era, het merk dat verantwoordelijk was voor de originele New York Yankees fitted cap die door de yankees als onderdeel van hun officiële uniform werd gedragen. Dit model is, naast de retro 5 panel cap of 6 panel cap, tevens een populaire Hip Hop cap onder muzikanten en skaters en wordt door hen als cool fashion item gedragen.zie ook :Verschillende pet maten

De iconische 59 Fifty New Era Cap is de originele fitted cap. Gemaakt van hoogwaardige materialen, helemaal passend met een platte klep die eventueel ook als curved cap gedragen kan worden. Je vindt deze beroemde baseball cap in onze shop in verschillende kleuren variërend van zwart tot wit of multi-color. Shop in de meer dan 100 New Era fitted caps voor mannen en kinderen: MLB, NFL of NHL, Dodgers, Raiders, Miami Heat, Nets of New York Yankees fitted caps ... je favoriete team pet is nieuw beschikbaar in alle maten! Lees voordat je overgaat tot fitted caps kopen, onze instructies over hoe je je pet maat kunt opmeten en zo de juiste maat te vinden in de New Era maattabel.

Op zoek naar iets minder sportieve petten? Neem dan eens een kijkje in onze flat cap collectie. Een gavroche cap of ander model flat cap is ook op maat gemaakt en complementeert elke casual outfit.