Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Vissershoeden

De vissershoed tekent voor een indrukwekkende comeback: zowel te dragen in de zomer als in de winter is de bucket in korte tijd een cult-object en trendy accessoire geworden. Met kekke prints, de klassieke plain uitvoering of een vrolijke kleurencombi is er altijd een vissershoed die bij je past. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De vissershoed is compleet opnieuw uitgevonden

De jaren dat alleen kleine kinderen en baby's een strandhoedje mochten dragen en de vissers in een khaki exemplaar naar de dobber zaten te staren zijn voorbij. Sinds een aantal rappers in de jaren '90, de vissershoed of bucket adopteerden, startte dit type hoed zijn comeback en keerde stijlvoller terug dan ooit, met de meest mooi en gekke materialen, geheel bedrukt of in combinaties van prints. Er is geen hoofddeksel dat zo makkelijk te dragen is als dit icoon uit de streetwear. Vouw 'm op en neem 'm mee in je zak of tas!

Het grootste aanbod van vissershoeden

Je vindt in onze shop een uitgekiende selectie van de beste merken: Obey, Huf, Official, Two Face, Agora, Criminal Damage en Brixton. We hebben bijna 100 modellen, van de meest originele tot de meest basic muts (voor de echte vissers, natuurlijk) en helemaal hip is de omkeerbare bucket, 2 hoeden voor de prijs van 1.
A
Sluitenk