A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Capeline hoeden
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De zonnehoed voor in de spotlights

De capeline is een uitstekende aandachttrekker die weer steeds vaker gesignaleerd wordt! De hoed is in stro vaak te zien in de zomer bij de zee, en de rest van het jaar vaak in een vilten uitvoering in de stad. Deze hoed gaat verder dan de functie van beschermer tegen zon, regen en de andere elementen, deze hoed maakt een (nog) elegantere verschijning van je. Zowel te combineren met een trendy, bohemien, retro of rock outfit. Sta zelf versteld van de indruk!

Onze selectie van capelines

Bekijk deze ultra-vrouwelijke hoeden van merken als Brixton, Seeberger en Goorin .... met variatie in de breedte van de rand, kleur en details in de afwerking.
Verder lezen
A
Sluitenk