Capeline

Dames zomerhoeden - capeline strandhoeden

Een vrouwelijke hoed met een zeer brede rand geschikt als zonnehoed, dames! Maar ook heel geschikt voor in de winter! Voor een stijlvolle look, een feestelijke gelegenheid of gewoon als strandhoed voor de dames: de capeline is een heerlijke, elegante en multifunctionele hoed
Shop Capeline Strandhoed - Mooie Zonnehoedjes Dames - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Seizoen
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 90,00

De Capeline hoed, hipper dan ooit!

De capeline maakt een zeer opvallende mode comeback! Vaak gezien in stro in de zomer, aan de kust, maar hij komt het ook in vilt, gedragen door o.a. influencers in de grote steden. Naast zijn onmiskenbare effectiviteit als bescherming tegen veranderend weer, is deze hoed een van de meest elegante zomerhoeden. Zeer modieus, of meer bohemien, retro of rock, hij past zich aan jouw wensen aan. Historisch gezien wordt de capeline hoed gemaakt van stro, maar is inmiddels sterk geëvolueerd en veranderd vandaag de dag. Met een nieuwe look en nieuwe materiaal zoals: raffia, wol, katoen, stof of papier. Een vilten hoed is superelegant en sjiek terwijl een capeline gemaakt van Panama als strohoed perfect is voor een dagje op het strand of een picknick. Als je op zoek bent naar een retro hoed ladies, kies dan voor een cloche, een jaren '30 vintage model. Deze klokhoed is een dameshoed met een zeer brede en soepele rand met een ronde kroon.

zie ook :Onze selectie van hoeden

Waar draag je zomerhoeden, dames? Op het strand, natuurlijk! Het voelt een beetje alsof je een beroemdheid bent. In een badpak, zal deze stijlvolle floppy zonnehoed met elegante band en zijn brede rand je schouders beschermen tegen een verbrande huid. Maar ook in de stad op het terras zie je er “fabuleus” uit met een capeline. Flaneren tijdens je vakantie, geniet ervan! Ontdek deze ultra-vrouwelijke hoeden in de stijl van de merken Brixton, Seeberger, Stetson of Goorin...met brede randen en steeds meer delicate details. De capeline is een functionele hoed die eigenlijk exclusief wordt gedragen door dames. Heren die op zoek zijn naar een strandhoed heren met een brede rand kunnen terecht in onze hoedshop voor een fedorareishoed of cowboyhoed. Ook een vissershoed biedt genoeg bescherming tegen de zon en is ook nog eens supercool!


Koop een Capeline en maak kans op gratis verzending!