Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Capeline hoeden

span>Een vrouwelijke hoed met een zeer brede rand geschikt als zonnehoedje dames en voor in de winter! Voor een stijlvolle look, een feestelijke gelegenheid of gewoon om naar het strand te gaan, de capeline is een heerlijke retro strooien hoed.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De capeline-hoed, hipper dan ooit

De capeline maakt een zeer opvallende comeback!Vaak gezien in stro in de zomer, aan de kust, maar hij komt het ook in vilt, gedragen door o.a. influencers in de grote steden.Naast zijn onmiskenbare effectiviteit als bescherming tegen veranderend weer, is de vilten hoed zeer elegant.Zeer modieus, of meer bohemien, retro of rock, hij past zich aan uw wensen aan.Als u een meer retro-model wilt, kies dan voor de klokhoed, een jaren '30 vintage model.Een klokhoed is een dameshoed met een zeer brede en soepele rand met een ronde kroon. Historisch gezien gemaakt van stro, is de capeline sterk geëvolueerd en veranderd vandaag de dag, met een nieuwe look en nieuwe materialen zoals: stro, raffia, stof of papier.

zie ook :

Onze selectie van hoeden

Waar draag je de hoed?Op het strand, natuurlijk, een beetje alsof je een beroemdheid bent. In een badpak, met zijn brede rand, zal de floppy hoed je schouders beschermen tegen een verbrande huid.Maar ook in de stad op het terras van een café om beschermd te zijn tegen de hete zon en om er fabulous uit te zien. Flaneren tijdens je vakantie, geniet ervan!Ontdek deze ultra-vrouwelijke hoeden van de merken Brixton, Seeberger, Stetson of Goorin... met min of meer brede randen en steeds meer delicate details.

A
Sluitenk