Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Heren hoeden

Vind hier je herenhoed in onze complete en trendy collectie van hoofddeksels. Alle vormen, alle materialen, alle stijlen zijn te ontdekken bij Headict. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Een herenhoed in je eigen stijl

De hoed wordt steeds populairder onder mannen. Een echte trendsetter is Pharrell Williams, die sinds zijn succes de deur niet meer uitgaat zonder zijn hoed! Legendarische hoedenmakers worden ook steeds populairder, zoals Stetson en Goorin Bros voor de trilby hoed of een fedora van Brixton. Dit zijn een paar voorbeelden van merken die weten hoe ze de tijdgeest moeten vangen. Zij zijn steeds op zoek naar moderne vormen en uitvoeringen zonder verlies van authenticiteit. Of je nu op zoek bent naar een breedgerande hoed of je jezelf een dandy of kunstenaarslook aan wilt meten, onze selectie van hoeden gaat vast aan je verwachtingen voldoen.

De herontdekking van mannenhoeden

Vandaag is de mannen hoed gemoderniseerd, gestileerd. De dagen dat je een hoed draagt om een sociale status of beroep te bevestigen, ligt achter ons. Het dragen van een hoed is nu de finishing touch van een outfit, heel chic of meer casual, voor een bepaald evenement of elke dag. Los van de uitstraling en de kans van een mooi persoonlijk statement, biedt de hoed nog steeds bescherming tegen de elementen. De ene hoed tegen de zon, de ander tegen regen of kou. In alle gevallen biedt een herenhoed een unieke stijl, je kunt je onderscheiden!
A
Sluitenk