Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Herenhoeden

Er was een tijd waarin een heer zijn huis niet verliet zonder zijn hoed maar die tijd is voorbij. Tegenwoordig dragen moderne heren een hoed uit vrije wil. Hij wordt gedragen om een outfit compleet te maken, of het nou formeel is of meer casual, voor een speciale gebeurtenis of voor dagelijks gebruik. Of je nou je oren warm wilt houden met een vilthoed, een statement wilt maken met een gave cowboyhoed of jezelf wilt beschermen tegen de zon met een voortreffelijke Stetson strohoed, weet dat wij de beste herenhoeden online hebben. Vind jouw herenhoed in een trendy en stijlvolle collectie headwear. Bij headict kun je alle vormen, alle materialen, alle soorten hoeden voor mannen kopen. Verder lezen

Zie ook :

 

EEN HERENHOED, WAT JE STIJL OOK IS

Steeds meer moderne mannen gaan voor de klassieke hoed. Pharrell Williams bijvoorbeeld, gaat sinds zijn Happy Hoed niet meer zonder! Ontwerpers zoals het bekende Stetson of de Goorin Bros weten de tijdgeest te vangen en moderne modellen aan te bieden zonder hun authenticiteit te verliezen. Een herenhoed voegt finesse toe aan een outfit en er is een grote verscheidenheid aan soorten hoeden voor heren. Een hoed is tijdloos en kan overal bij gedragen worden. Kies bijvoorbeeld voor een simpele zwarte heren hoed en voeg wat kleur toe met verschillende felgekleurde veertjes. 

 

VERSCHILLENDE SOORTEN HEREN HOEDEN

Verdiep je, voordat je een heren hoed gaat kopen, eerst in de verschillende modellen en soorten hoeden om te bepalen welke stijl het beste bij jou past.

 

  • Een Trilby is een algemeen draagbare mannen hoed met een korte rand die subtiel opkrult aan de achterzijde en iets naar voren tilt om de ogen te beschermen tegen zonlicht.
  • De Fedora hoed voor mannen is iets formeler dan de Trilby. De rand is iets wijder en de hoed zit iets hoger op het hoofd. De fedora is veel gezien in maffiafilms en was geliefd door criminelen zoals Al Capone.
  • De Bolhoed, ook wel Bowler of Coke hat genoemd, is een harde ronde herenhoed met een korte opgerolde rand waarlangs een dunne band gespannen is.
  • De Homburg, vooral bekend geworden op het hoofd van Sir Winston Churchill is een formele heren hoed die het beste gedragen kan worden met avondkledij.
  • Een strohoed of rieten hoed is een zeer geschikte zomerhoed voor heren om het hoofd koel te houden op hete dagen. 
  • Voor een meer gedurfdere look kiezen heren voor een cowboyhoed die je het hele jaar door kunt dragen.

Of je nu op zoek bent naar een western, rock, dandy of artistiek tintje, onze complete selectie herenhoeden zal aan al je verwachtingen voldoen.

 

DE HEROVERING VAN DE MANNENHOED

Vandaag de dag is de mannen hoed gemoderniseerd en gestileerd. Een ongeschreven regel van het hoeden dragen is dat hoeden voor mannen met zelfvertrouwen moet worden gedragen, doe je dit niet dan zal een hoed niet goed staan. Doe inspiratie op bij mannen in series als Mad Men of Boardwalk Empire en zie hoe je de verschillende soorten hoeden kunt dragen. We beloven je dat dit een van de beste aankopen is die je kunt doen. Naast het nut ervan, namelijk om je te beschermen tegen de elementen, brengt een mannen hoed een unieke stijl met zich mee!

A
Sluitenk