Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Heren hoeden

Vind uw herenhoed tussen een trendy en stijlvolle collectie headwear. Alle vormen, alle materialen, alle stijlen van de hoed zijn te vinden op Headict.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Een herenhoed, wat je stijl ook is

Steeds meer mannen gaan voor de klassieke hoed. Pharrell Williams bijvoorbeeld, gaat sinds zijn Happy Hat niet meer zonder! Ontwerpers zoals het mythische Stetson tot de Goorin Bros of een Fedora trilby in Brixton vilt weten de tijdgeest te vangen om steeds modernere vormen aan te bieden zonder enige authenticiteit te verliezen. Of u nu op zoek bent naar een rock, dandy of artistiek tintje, onze selectie van hoeden zal aan uw verwachtingen voldoen.

zie ook :

De herovering van de mannenhoed

Vandaag de dag is de mannenhoed gemoderniseerd en gestileerd. De tijden dat het dragen van een hoed hoorde bij een sociale rang of een beroep is voorbij. Hij wordt nu gedragen om een outfit compleet te maken, of het nou formeel is of meer casual, voor een speciale gebeurtenis of voor dagelijks gebruik. Naast het nut ervan, namelijk om zich te beschermen tegen wind, regen, de kou of de zon, brengt een mannenhoed een unieke stijl met zich mee!

A
Sluitenk