Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Dames hoeden

Wil je een vrouwelijke uitstraling en originele keuze voor het detail van je outfit? Ontdek je (nieuwe) dameshoed op deze pagina, is er voor ieder wat wils. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De dameshoed, een must have!

Ben je op zoek naar een trendy accessoire die je look een moderne, verfijnde uitstraling geeft? Trakteer jezelf op een van onze hoeden voor echte dames en vrouwen. Breedgerande hoeden of een exemplaar met een kortere rand, een cloche, bolhoed of capeline, ze worden steeds meer ook van deze tijd met aantrekkelijke materialen zoals vilt en stro die je in de verschillende seizoenen kunt dragen. Zowel chique als casual, kan de vrouwelijke variant van de hoed worden gedragen met elke outfit. Combineer er op los en voorzie jezelf van een rock stijl, bohemien, retro of juist meer casual uitstraling.

De invloed van de vrouwenhoed

Van Kate Moss tot Beyonce, de hoedenmode gaat ook aan de wereldsterren niet voorbij. Het dragen van een hoed geeft een unieke kracht: trek de aandacht op een subtiele of minder subtiele manier en bescherm ondertussen je huid en privacy! Menig hoed heeft ook de magische kracht om haarproblemen op te lossen: verstop je coupe tijdens een bad hairday of rampzalig weer lekker onder een hoed voel je al snel het coolste meisje / de coolste dame in de buurt. In de winter koesteren we de hoed om zijn warmte en bescherming tegen de regen, in de zomer zullen we onze zinnen zetten op een mooie strooien hoed of Panama. Succes verzekerd!
A
Sluitenk