A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Dames hoeden

Een vrouwelijke en originele selectie stijlvolle hoofddeksels. Ontdek je toekomstige dameshoed op deze pagina, van de capeline tot de trilby, er is voor elk wat wils.

De vrouwenhoed, een must-have

Bent u op zoek naar een trendy accessoire dat uw look een moderne en verfijnde touch geeft? Ziet de damesbaret of -muts er iets te grof uit voor u? Laat je verleiden door één van onze dameshoeden. Hoeden met bredere of smallere randen, bolhoeden of vissershoedjes, ze zijn steeds populairder, gemaakt van aangename materialen zoals vilt, en in modieuze vormen. Zowel chique als casual, dameshoeden kunnen bij elke outfit worden gedragen. Ze kunnen voor een rock, bohemien, retro of meer casual stijl zorgen.

De kracht van vrouwenhoeden

Van Kate Moss tot Beyonce: defashion leadershebben het overgenomen. Een hoed dragen geeft je een unieke kracht: je kunt de aandacht te trekken en tegelijkertijd beschermd blijven. Het heeft ook de magische kracht om haarproblemen op te lossen: had je geen tijd vanmorgen, of eenbad hair dayhebben, ga dan met hoed op de deur uit en je je bent de mooiste op straat. In de winter geven kiezen we een vilten hoed vanwege de warmte en de bescherming tegen de regen, in de zomer geven we de voorkeur aan een panama. Succes gegarandeerd!

zie ook :

Een vrouwenmuts die perfect bij je stijl past

Als vrouw gaat het kiezen van jouw perfecte hoed met name over het kijken naar jouw eigen kledingstijl. De capeline is ideaal bij vrouwelijke outfits met een bohemien-achtige touch. Als je meer van een stoere rock houdt, kijk dan eens bij de Stetson of borsalino-hoeden, die perfect zijn voor dit soort outfits. Aarzel trouwens niet om stijlen te mixen om origineel te zijn om je te onderscheiden van de menigte: een panamahoed met een streetwear outfit zal zowel trendy als ultra-origineel zijn! In ieder geval brengt een dameshoed altijd een beetje avontuurlijke touch aan haar algehele look, en daar houden wij van! Het kan het hele jaar door gedragen worden: je kan natuurlijk een zomerhoed dragen zoals een capeline of panama, door te kiezen voor een licht materiaal zoals stro of canvas. Voor de winter kiezen we voor een warme hoed van wol of vilt om ons te beschermen tegen de kou. Voor de kwaliteit kunt u rekenen op Headict en zijn selectie van topmerken!

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen
A
Sluitenk