A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Blauwe hoeden
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De basic blauwe hoed

De blauwe hoed past bij je op elke dag in elk seizoen, wanneer je maar zin hebt om 'm op te zetten. Met zijn aangename en zachte kleur, combineren de meeste modellen naadloos met vrijwel alle outfits in je garderobe. Je kunt je blauwe hoed dragen tijdens stedelijke uitstapjes voor een trendy look, of tijdens een wandeling langs de branding, je wordt tegen weer en wind beschermd. Twijfel geen moment en kies voor je nieuwe blauwe hoed, hoe jong, oud, man of vrouw je ook bent.

Een ruime keuze aan blauwe hoeden

Ontdek onze selectie van blauwe hoeden van verschillende modellen van merken zoals Flechet en Seeberger. Voor alle liefhebbers van een moderne en trendy uitstraling van grote klasse!
Verder lezen
A
Sluitenk