A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Hogehoed

span>De hogehoed, ook wel top hat is de chique hoed 'bij uitstek'. Van alle stijlen die vandaag de dag nog steeds worden gedragen, verscheen dit model als allereerste, en hij werd kenmerkend gedragen door onder andere de Amerikaanse president Abraham Lincoln toen hij in 1864 werd gekozen. De zwarte hoge hoed is een symbool van waardigheid en respectabiliteit. Ben je klaar om de jouwe te kiezen? Verder lezen

Een hoge hoed, perfect voor een evenement.

We weten niet of Abraham Lincoln zijn belangrijke documenten in zijn top hat verstopt had, of waar precies dat witte konijn vandaan komt als de tovenaar met zijn toverstaf zwaait. Maar laten we eerlijk zijn, het heeft een krachtig effect dat indruk maakt. Daarom is het een favoriet op bruiloften, voor zowel de bruidegom als voor mannelijke gasten.

Hoewel deze hoed niet noodzakelijkerwijs elke dag gemakkelijk te dragen is om naar kantoor te gaan of om de kinderen van school op te halen (hoewel, waarom ook eigenlij niet...?), is hij zeer geschikt voor een bruiloft, een sociale of feestelijke gebeurtenis of zelfs als goochelhoed!

zie ook :

Een uitputtende selectie hoge hoeden

Headict biedt verschillende opties gekozen uit merken van over de hele wereld. Als je op zoek bent naar een goedkope hoge hoed, vind je hier een betaalbaar model van wolvilt. De in Engeland of de Verenigde Staten gemaakte topmutsen zijn van prachtige kwaliteit met een satijnen voering en een minutieus detail; ze passen perfect bij je meest verfijnde outfits. Ontdek ook op Headict onze selectie van Brixton hoeden en de grootste Stetson France winkel op het web.

Op deze pagina: hoge hoed - goedkope hoge hoed kopen.

A
Sluitenk