Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Kinderhoeden

Een paar zonnestralen zijn natuurlijk welkom voor tijdens het buitenspelen, maar niet zozeer goed voor de huid. Een kinderhoedje is ideaal om de kleintjes te beschermen tegen de zon. Een zonnehoed van stro of of katoenen hoed is onmisbaar op het strand. In de winter zullen vilten hoeden of trilby hoeden een schattige gangsterlook geven aan je kleine doerak! 

Hoedjes voor baby's en kids: leuk en beschermend!

De hoed was voor een lange tijd een verkleedaccessoire voor peuters en kleuters, welke vandaag de dag in veel kinderkasten gevonden kan worden. In de winter kan deze hoed gemakkelijk gedragen worden als je hem dik genoeg of van vilt kiest. Tijdens de zomermaanden is de hoed bijzonder nuttig tegen het warme weer, de kleintjes zijn eraan gewend geraakt en ze vinden het zowel mooi als leuk om te dragen. Van stro of licht katoen zijn zonnehoedjes voor kids een succes, tot grote vreugde van de ouders!

zie ook :

Zonnehoedje voor meisjes en jongens, een modieus accessoire voor de kleintjes.

Weet je dat de kinderhoed op elke leeftijd gedragen kan worden? Baby's kunnen een hoedje dragen, wat schattig staat en natuurlijk goed beschermt. Kinderhoedjes zijn niet alleen nuttig, maar is ook het antwoord op alle kleintjes die ook tijdens de vakantie modieus willen zijn; een klein accessoire dat beschermt tegen verbranding én de show steelt op de vakantiefoto's! Op het platteland heeft een strooien hoed de voorkeur, terwijl stadskinderen dol zijn op een retro-stijl trilby-hoed. In de zee is het de bob die zegeviert omdat hij kleurrijk en opvouwbaar is, hij kan overal worden opgeborgen en gemakkelijk worden gewassen. Meisjes of jongens, iedereen heeft recht op een originele hoed!

A
Sluitenk