Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Kinderhoeden

De zonnestralen zijn natuurlijk heerlijk voor de warmte en het licht, maar niet om de huid te beschermen. En dus moet je dan je kleine peuters insmeren met zonnebrand, maar voor het kwetsbaarste deel is een mooie kinderhoed van stro of katoen een perfect en makkelijk alternatief. Maar ook in de winter kan de kinderhoed goed van pas komen, lekker warm en stoer voor buiten en natuurlijk perfect voor wie graag cowboy of gangster speelt en er ook zo uit wilt zien! Een hoed dus voor je kleine cowboy of Al Capone! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

Kinderen genieten van een lekkere hoed

Voor kleuters en peuters is de hoed lange tijd iets voor in de verkleedkist gebleven. Teken er een snor onder en het acteren kan beginnen. Maar vandaag de dag wordt de hoed of een hoedje steeds vaker gebruikt als beschermer tegen de zon. Zo blijft de kinderen een hap of slok zonnebrand bespaard, zien ze er stoer uit en hebben het wat koeler. En daar hebben ouders ook plezier van, want er hoeft minder gesmeerd te worden met zand ertussen terwijl je net lekker ligt! Of je nu kiest voor een exemplaar van stro, vilt; zowel jij als je kleintje worden er blij van.

Een stoere of vrolijke kinderhoed

Elk kind gaat vroeg of laat een hoed dragen. Zelfs baby's; die zien er natuurlijk erg schattig uit met een lekkere hoed of pet om warm te blijven of het juist lekker koel te houden. Je kids vinden het vaak ook cool om met een hoed van de favoriete vakantieplaats te paraderen. Bekijk de foto's van vorige vakanties maar eens! In de natuur en op het strand is een strohoed een lekker luchtige keuze met een natuurlijke uitstraling. In de stad is een trilbyhoed voor kids een perfecte keuze. Denk eens aan Indiana Jones die door New York loopt. En op het water is de hoed helemaal thuis, zorg er dan wel voor dat die niet wegwaait en geniet van de zon, zee en wind!
A
Sluitenk