A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Seeberger

Het Duitse merk Seeberger maakt sinds 1890 hoeden voor dames. Opgericht door de gebroeders Markus en Gottfried Seeberger, is het vanuit hun ervaring dat in ze in elke collectie hoogwaardige hoeden ontwerpen: perfect gevormde vilten flaphoeden, mutsen met echte bontpompon, ballonpetten, beter bekend als newsboy caps, comfortabele wollen mutsen en Seeberger hoeden. Seeberger is een referentiekader voor kwaliteit en stijl. Ontdek bij Headict een exclusieve collectie Seeberger hoeden online. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen


Seeberger hoeden: authenticiteit en soberheid
Het merk Seeberger is al meer dan een eeuw trendsetter als het gaat om de vrouwenhoed. Het Duitse merk biedt accessoires met perfecte lijnen. Een Seeberger hoed is gemaakt van verfijnde en comfortabele materialen en heeft bijzonder vrouwelijke details. Deze dameshoed is perfect om je dagelijkse outfits te accentueren of om een avondoutfit te complimenteren. Of het nu gaat om wol of een vilten muts voor de winter of een Seeberger strohoed voor de zomer, Het merk biedt een breed scala aan hoeden in verschillende vormen en kleuren om zelfs de meest veeleisende klant tegemoet te komen.

Seeberger hoed dames zomer en winter
Je zult zien dat de collectie Seeberger onze hoeden webshop niet alleen modieuze Seeberger hats bevat maar ook zeer functionele hoofddeksels. Neem bijvoorbeeld de regenpet voor dames, deze Seeberger regenhoed is waterdicht en beschermd je hoofd tegen kou en regen, ideaal voor de Nederlandse winters. Voor een zomerhoed is er een luchtige rode hoed dames gemaakt van stro of zelfs een zomerse visor of zonneklep van gevlochten raffia. Leuk je Seeberger hoed op met een rode band of mooi lint dames.

Seeberger: alle accessoires voor vrouwen
Verglijk de complete collectie hoeden aangeboden door dit Duitse merk. In onze hoedshop vind je flaphoeden zoals de elegante capeline, bol of trilby hoed, maar ook een assortiment mutsen met echte bontpompons of zachte fleecevoering en de Seeberger baret. Ook voor sjieke reishoeden, een comfortabele beanie of alpinopet kun je bij Seeberger terecht. Voor een perfecte outfit kun je je hoed of muts matchen met een Seeberger sjaal, warme en comfortabele gebreide snoods in kleine of grote breisels.

Seeberger, een compleet merk van klassieke en tijdloze vrouwenhoofddeksels en accessoires, ontdek jouw ideale Seeberger cap, Seeberger muts of Seeberger pet in onze hoedshop dames.

Ook voor Seeberger geldt: gratis bezorging voor bestellingen boven de €75!

A
Sluitenk