Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Seeberger

Het Duitse merk Seeberger maakt al hoeden sinds 1890. De oprichters Markus en Gottfried Seeberger zijn de grondleggers van het vakmanschap en de kwaliteit waarmee elke collectie hoofddeksel gemaakt wordt. Van vilten capeline hoed in een perfecte vorm, muts met pompon van bont tot en met comfortabele wollen mutsen en hoeden. Seeberger is het merk dat de standaard zet voor wie zoekt naar kwaliteit en stijl. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Seeberger hoeden : authentiek in eenvoud

Al meer dan een eeuw is het merk Seeberger de klassieker op het gebied van dameshoeden. De Duitse producent ontwerpt en maakt een lijn van perfecte mode accessoires. Gemaakt van de beste materialen voor het beste comfort, staan de hoeden van Seeberger voor vrouwelijkheid die zowel de outfit voor de dag als avond van een finishing touch voorzien. De vilten uitvoeringen zijn geschikt voor de winter, de modellen van stro doen het uitstekend op de mooie dagen. Seeberger biedt een collectie hoeden van de buitencategorie met vormen en kleuren die iets bijzonders toevoegen aan de draagster.

Seeberger : mode accessoires voor dames

Het merk met Duitse roots heeft een complete collectie hoeden in de etalage: capeline, trilby en melon vormen, en daarnaast een mooie serie van mutsen met pompon en wollen baretten. Voor een perfect tenue combineert u de hoed of muts van Seeberger met een bijpassende sjaal of snood. Zowel verkrijgbaar met kleine als grote mazen, altijd warm! Seeberger, een compleet merk voor hoofddeksels voor dames, klassiek en tijdloos.
A
Sluitenk