A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Seeberger

Het Duitse merk Seeberger maakt sinds 1890 hoeden. Opgericht door de gebroeders Markus en Gottfried Seeberger, is het vanuit hun ervaring dat in elke collectie hoogwaardige hoofddeksels worden gecreëerd: perfect gevormde vilten flaphoeden, mutsen met echte bontpompon, comfortabele wollen mutsen en hoeden. Seeberger is een referentiemerk voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en stijl.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Seeberger Hoeden: Authenticiteit en soberheid

Het merk Seeberger is al meer dan een eeuw de historische referentie in vrouwenhoeden. Het Duitse merk biedt accessoires met perfecte lijnen. De Seeberger hoeden zijn gemaakt van verfijnde en comfortabele materialen en hebben bijzonder vrouwelijke details. Ze zijn perfect om uw dagelijkse outfits te benadrukken of om een avondoutfit te verbeteren. Of het nu gaat om vilt voor de winter of stro voor de zomer, Seeberger biedt een breed scala aan hoeden in verschillende vormen en kleuren om zelfs de meest veeleisende klant tegemoet te komen.

Seeberger: alle accessoires voor vrouwen

Het Duitse merk biedt een complete collectie hoeden aan: flaphoeden, bol of trilby hoed, maar ook een heel mooi assortiment hoeden met echte bontpompons en wollen baretten. Voor een perfecte outfit kunt u uw hoed of muts matchen met een Seeberger sjaal, warme en comfortabele snoods in kleine of grote breisels. Seeberger, een compleet merk van klassieke en tijdloze vrouwenhoofddeksels.

A
Sluitenk