A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Seeberger
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

Seeberger hoeden : authentiek in eenvoud

Al meer dan een eeuw is het merk Seeberger de klassieker op het gebied van dameshoeden. De Duitse producent ontwerpt en maakt een lijn van perfecte mode accessoires. Gemaakt van de beste materialen voor het beste comfort, staan de hoeden van Seeberger voor vrouwelijkheid die zowel de outfit voor de dag als avond van een finishing touch voorzien. De vilten uitvoeringen zijn geschikt voor de winter, de modellen van stro doen het uitstekend op de mooie dagen. Seeberger biedt een collectie hoeden van de buitencategorie met vormen en kleuren die iets bijzonders toevoegen aan de draagster.

Seeberger : mode accessoires voor dames

Het merk met Duitse roots heeft een complete collectie hoeden in de etalage: capeline, trilby en melon vormen, en daarnaast een mooie serie van mutsen met pompon en wollen baretten. Voor een perfect tenue combineert u de hoed of muts van Seeberger met een bijpassende sjaal of snood. Zowel verkrijgbaar met kleine als grote mazen, altijd warm! Seeberger, een compleet merk voor hoofddeksels voor dames, klassiek en tijdloos.
Verder lezen
A
Sluitenk