A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Von Dutch

Von Dutch is het Koninginne-merk van het garage-universum en brengt ons terug naar de Amerikaanse Kustom Kulture van de jaren vijftig, met zijn rommelende motoren en vlammende lichamen. Von Dutch caps zijn voorzien van een vintage Californische esthetiek met geborduurde patches en patinakleuren.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sub-categorieen

COMPROMISLOZE CREATIVITEIT

Treed in de voetsporen van de legendarische kunstenaar Kenneth Howard, bekend als "'Von Dutch" in een wereld die denim, mechanica, motorolie en creatief delirium combineert. Terwijl liefhebbers van mooie auto's de krijtstreepschilderijen van het Californische genie verscheuren, is Von Dutch volledig afhankelijk van zijn kunst ook al weigert hij rijker te worden. Na zijn leven gewijd te hebben aan het verfraaien van het universum aan dingen die hem omgaven, motorfietsen, auto's, maar ook met lyriek gegraveerde messen, sterft Kenneth Howard verslagen door een overdosis aan alcohol in de oude, omgebouwde bus waarin hij leefde.

GEÏNSPIREERD DOOR DE CALIFORNISCHE TEGENCULTUUR

Von Dutch caps brengen de gouden eeuw van de Amerikaanse tegencultuur terug. De modellen zijn zeer uitgebreid, met details van borduurwerk en flarden met afbeeldingen die soms K. Howard's schilderijen op de voorkant waardig zijn. De denim, rode en witte kleuren doen denken aan Californië, met trendy toevoegingen zoals gevlekt grijs, ton sur ton zwart of bordeauxrood. Vintage afwerkingen zoals versleten kleppen of verroeste gespen met Von Dutch gravures maken het uiterlijk van de producten compleet. Ze zullen de perfecte outfit zijn voor liefhebbers van mooie techniek, met rauwe jeans en een getailleerd T-shirt, en voor bewonderaars van de glamour van vintage pin-ups.

A
Sluitenk