Von Dutch

Von Dutch Petten & Caps

Von Dutch is een razend populair kledingmerk. Het is vernoemd naar kunstenaar Kenny Howard, wiens bijnaam “VonDutch” was. Zijn familie gaf hem die bijnaam omdat hij volgens hen ‘stubborn as a Dutchman’ (koppig als een Nederlander) was. Howard was een aanhanger van de Kustom Kulture, een kunststroming geboren uit de hot rod cultuur in Zuid California in de jaren ’60. Zo ontwierp hij in 1966 de Von Dutch motor, een Harley-Davidson met een Volkwagen motor. De beroemde Von Dutch trucker cap is voorzien van een vintage Californische esthetiek met geborduurde patches en felle kleuren en natuurlijk het opvallende Von Dutch logo. Vind jouw favoriete Von Dutch cap bij Headict.
Koop Von Dutch Pet & Caps Online - Petten Snel in Huis - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 29,00 - € 35,00Geïnspireerd door de Californische tegencultuur

Het merk genereerde grote populariteit in het begin van de 21e eeuw en de nu wereldberoemde petten sierden destijds het hoofd van beroemdheden als Gwen Stefani, Paris Hilton, Britney Spears en Justin Timberlake. Treed binnen in een wereld die denim, mechanica, motorolie en creatieve waanzin combineert want met de huidige terugkeer van modeverschijnselen uit de jaren 2000 is VonDutch ook weer helemaal on trend. De Van Dutch cap is geen gewone baseball cap en brengt de gouden eeuw van de Amerikaanse anti-cultuur terug en zo’n flying Dutch pet kopen, doet ons terugverlangen naar de jaren ’00.

A découvrir également : Caps heren - Curve caps


Wat is Von Dutch style?

Von Dutch petten zijn zeer gedetailleerd, met borduurwerk en flarden van afbeeldingen. De denim en felle kleuren doen denken aan Californië, met trendy toevoegingen zoals gevlekt grijs, een bruine pet met neon accenten, ton-sur-ton Von Dutch cap black of trucker caps bordeauxrood. Versleten kleppen en verroeste gespen met VonDutch gravures maken het uiterlijk van de producten helemaal af. Dit is de ultieme curve cap, de klep kan niet gebogen genoeg. De Von Dutch dames of heren pet is perfect voor liefhebbers van mooie techniek en kan goed worden gecombineerd met rauwe jeans en een getailleerd T-shirt.

Zie ook:Von Dutch pet: compromisloze creativiteit

Dit iconische Hollywood merk is inmiddels niet meer weg te denken uit de moderne pop cultuur en muziek. Het is een unieke combinatie van street culture en luxe mode die staat voor compromisloze creativiteit. Sinds haar lancering is vonDutch een van de meest gewilde en herkenbare merken ter wereld geworden. De von Dutch petten hebben nog steeds hun unieke design en zijn van ongekende hoge kwaliteit. Bij Headict hebben we een grote collectie Von Dutch caps beschikbaar met iconische ontwerpen in alle kleuren en maten om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken je eigen exemplaar van de wereldberoemde Van Dutch pet te vinden.


Von Dutch Caps bij Headict

VonDutch is dus terug van (niet) weggeweest en nu verkrijgbaar bij Headict! Bestel je je Von Dutch hat voor 13.00? Dan wordt deze op werkdagen nog dezelfde dag verzonden. Als de kleur of maat niet goed is dan kun je tot 30 dagen na ontvangst bij ons ruilen. Wacht dus niet langer en koop nu Von Dutch caps voor de beste prijs bij headict.nl, de officiële Von winkel!