Dark Seas

Dark Seas Cap

Het merk Dark Seas, dat in 2009 werd gecreëerd door de Californische pro skater Adrian Lopez, is geïnspireerd op de nautische omgeving in haar donkerste kant. Vrolijke sirenes, eenzame surfers, lange-afstandszeilers en vermiste soldaten op zee bevolken een soms sinister universum dat altijd verbonden is met het aquatische element van het merk.
Beste Prijs Dark Seas - Dark Seas Cap & Hoed - Snel Geleverd - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 29,00 - € 40,00

SLECHT WEER OP DE SURFSTIJL

Het doel van Dark Seas is om kust- en zeeverkenners een kwaliteitsalternatief te bieden voor het bestaande routineaanbod. Surfcultuur en buitenleven, ja, maar met een obscure, soms dreigende vooringenomenheid. Het is misschien geïnspireerd door Adrian Lopez's tiener jaren die hij doorbracht ten noorden van San Diego. Daar wordt de zee basis Camp Pendleton onderbroken door enorme mutische tanks en oorlogsschepen. Deze alomtegenwoordige krijgsmacht vermengt zich met de herinneringen van de stichter en zijn vrienden als ze glijden en surfen op de stranden, waarbij ze het kleuren met de smaak van de gevechten die daar werden en worden uitgevochten.

A découvrir également : Zwarte caps - Blauwe cap -

SOBERE PETTEN, EEN ELEMENTAIRE STIJL

De helden van de zeeën die door de Donkere Zeeën worden gevierd zijn geen ideale avonturiers, maar menselijke mannen en vrouwen wier woeste zee soms hun gekwelde ziel weerspiegelt. Door middel van logo's en grafisch borduurwerk brengen de door Headict geselecteerde Dark Seas-caps een maritieme toets die de rauwe charme heeft van zeelieden die gewend zijn om alleen met de open zee te praten.