Nixon

Nixon cap

Accessoires die de persoonlijkheid en de levensstijl van de drager weerspiegelen, in een kwaliteit die de intense levensstijl van de eigenaar eer aan doet. Het merk Nixon, dat in 1998 in Zuid-Californië werd opgericht door twee voormalige leden van Transworld en Burton Snowboards, wil alles aan degenen die producten wil kopen die dezelfde taal spreken ter beschikking stellen. Omdat details belangrijk zijn.
Bestel Nixon - Nixon Caps & Nixon Pet - Nixon Online Shop - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Prijs
  • € 16,00 - € 17,00

UW LEVENSSTIJL DEFINIEERT U

De wereld rondreizen, de perfecte plek zoeken, de beste hellingen kennen of hard werken om een trucje uit te halen, je passies geven vorm aan je levensstijl. Nixon caps zijn ontworpen om te passen bij uw dagelijkse leven en deze te verfraaien, het aanbieden van een hoge kwaliteit optie die volledig past bij wat u wilt laten zien over uzelf. Een ontwerp geïnspireerd door het team van het merk en zijn ervaring, originele materialen en zorgvuldig vakmanschap verklaren het internationale succes van het project dat begon en verder gaat vanaf de kust van de Stille Oceaan.

EEN OLYMPISCH TEAM

Als je een uniek merk bent zoals Nixon, heb je het geluk dat je de beste atleten ter wereld bij elkaar kunt brengen. Daarom bestaat het Nixon-team uit legendarische persoonlijkheden zoals skateboarder Tony Hawk, surfers Rob Machado en John John Florence, en snowboarders Jeremy Jones en Nicolas Müller. Dit zijn allemaal mensen die hebben bijgedragen aan de geschiedenis van hun sport en die, verre van dat ze nog iets te bewijzen hebben, nu vrij zijn om hun eigen authentieke bijdrage te leveren.