Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Mitchell & Ness

Gedragen door golfers maakten de snapback caps van het merk Mitchell & Ness een grote comeback. Ontdek caps van de grootste teams in de NBA (basketbal) en NHL (Hockey). Amerikaanse caps met 100% uniek design.Opgericht in 1904 door Frank en Charles Mitchell Ness Philadelphia, een legendarisch en authentiek merk. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Team

Mitchell and Ness voor de fans van de NBA en de NHL

De geschiedenis van Mitchell and Ness is de geschiedenis van de Amerikaanse sport. Als vaste leverancier van de NBA en NHL heeft het merk zich in onmisbaar gemaakt en genesteld in de harten van miljoenen fans. De caps van Mitchell and Ness zijn trendy, kenmerken zich door unieke kleurstellingen en voorzien van een klep in topmateriaal en mooie kleurstellingen.

De snapback van Mitchell and Ness : een klassieker onder de caps

Mitchell and Ness kent als geen ander de kunst van het maken van snapbacks in een ongekende stijl en vorm. Denk aan de Bulls editie van 1992 of de Miami Heat versie van 2010, welke onvergetelijk zijn voor de teams. Helemaal in de lijn met de laatste trends levert Mitchell and Ness ook mutsen met pompon, de vissershoed en de chique strapback met leer, uiteraard allemaal ook voor de teams.
A
Sluitenk