Mitchell & Ness

Mitchell And Ness

Met de golf van snapback caps maakt het merk Mitchell and Ness een grote comeback. Ontdek de hoeden van de grootste NBA (Basketbal) en NHL (Hockey) teams. 100% US caps met een uniek design. Opgericht in 1904 door Frank Mitchell en Charles Ness in Philadelphia, een legendarisch en authentiek merk.
Shop Mitchell And Ness - Mitchell & Ness: Grote Collectie - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 5,00 - € 28,00Mitchell & Ness voor NBA en NHL liefhebbers

Het verhaal van Mitchell en Ness loopt in een lijn met het verhaal van de Amerikaanse sport. Als echte NBA en NHL uitrustingsleverancier heeft het merk zowel op het veld als in de harten van de fans indruk kunnen maken. De Mitchell Ness snapback is zeer trendy, verkrijgbaar in meerdere kleuren en je kunt kiezen of je de klep en logo in dezelfde kleur wilt als de rest van de pet of niet. Alle kleppen zijn steeds verkrijgbaar in nieuwe materialen en kleuren.


De Mitchell and Ness Snapback: een legendarische pet

Mitchell en Ness is gespecialiseerd in de snapback cap, die zijn vorm heeft gevestigd door zijn unieke stijl met verstelbare achterkant, hoge kroon en platte klep. Of je nu een fan bent van de Red Houston Rockets, 2010 Miami Heat, Los Angeles Lakers of Spurs, met een Mitchell 31 ZD snapback steun je met trots jouw favoriete team.

Met de Chicago Bulls heeft Mitchell & Ness een speciale band. Ze produceren niet alleen Chicago Bulls accessoires maar ook NBA Swingman shorts en shirts. Zoals je weet is Headict de bulls cybershop en kun je bij ons terecht voor alle soorten Chicago Bulls petten.


110 Flex curved cap

Voor liefhebbers van de curved cap en de snapback is er de Mitchell and Ness 110 Flex, een baseball pet met verstelbare achterkant van de snapback maar met een iets gebogen klep van de curved modellen. Een unieke 5 panel voor ultieme stijl en comfort.


Mitchell & Ness muts bij Headict

Niet alleen voor de Mitchell en Ness snapback moet je bij Headict, de Mitchell and Ness Europe store. Ontdek de nieuwste trends zoals Mitchell & Ness muts met een bont pompon, de bob (bucket hat) en de strapback, de sjieke versie van de snapback met een leren band. Het is toch een fijn idee om te weten dat M&N liefhebbers in de winter niet hoeven te verkleumen? Met een warme Mitchell en Ness damesmuts of herenmuts loop je er ook op koude dagen nog steeds stijlvol bij.

Caps en mutsen van Mitchell & Ness bieden kwaliteit voor een redelijke prijs maar voor echte koopjes kijk je in onze sale. Goedkope mutsen voor dames, heren en zelfs kindermutsen voor een prikkie.