A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Mitchell & Ness

Met de golf van snapbackcaps maakt het merk Mitchell and Ness een grote comeback. Ontdek de hoeden van de grootste NBA (Basketbal) en NHL (Hockey) teams. 100% US caps met een uniek design. Opgericht in 1904 door Frank Mitchell en Charles Ness in Philadelphia, een legendarisch en authentiek merk.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur

Mitchell en Ness voor NBA- en NHL-liefhebbers

Het verhaal van Mitchell en Ness volgt het verhaal van de Amerikaanse sport. Als echte NBA- en NHL-equipment leverancier heeft het merk zowel op het veld als in de harten van de fans indruk kunnen maken. De Mitchell en Ness pet is zeer trendy, verkrijgbaar in één kleur, twee tinten, en de vizieren zijn nu in nieuwe materialen en kleuren.

De Mitchell en Ness snapback: een legendarische pet.

Mitchell en Ness heeft zijn expertise gericht op de snapback, zijn vorm heeft zich gevestigd door zijn unieke stijl. Of u nu een fan bent van de 1992 Bulls of van de 2010 Miami Heat and Spurs, steun met trots jouw favoriete team. Ontdek in de nieuwste trends Mitchell en Ness beanies met een pompon, de bob (bucket hat) en de stapback, de chique versie van de snapback met een lederen band.

A
Sluitenk