A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Mitchell & Ness
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Team

Mitchell and Ness voor de fans van de NBA en de NHL

De geschiedenis van Mitchell and Ness is de geschiedenis van de Amerikaanse sport. Als vaste leverancier van de NBA en NHL heeft het merk zich in onmisbaar gemaakt en genesteld in de harten van miljoenen fans. De caps van Mitchell and Ness zijn trendy, kenmerken zich door unieke kleurstellingen en voorzien van een klep in topmateriaal en mooie kleurstellingen.

De snapback van Mitchell and Ness : een klassieker onder de caps

Mitchell and Ness kent als geen ander de kunst van het maken van snapbacks in een ongekende stijl en vorm. Denk aan de Bulls editie van 1992 of de Miami Heat versie van 2010, welke onvergetelijk zijn voor de teams. Helemaal in de lijn met de laatste trends levert Mitchell and Ness ook mutsen met pompon, de vissershoed en de chique strapback met leer, uiteraard allemaal ook voor de teams.
Verder lezen
A
Sluitenk