Awol

Awol caps

De wind in je gezicht en de hele natuur voor u, voor al diegenen die behoefte hebben zich onder te dompelen in het hart van ruige plekke en die de keuze hebben gemaakt om ver van de stad te wonen, of die er van dromen, heeft Headict de AWOL collectie gecreëerd.
Koop Awol - Bestel Awol Pet & Awol Caps - Aan Huis Bezorgd - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 22,00 - € 30,00

AWOL, OF DE DRANG OM TE STOPPEN.

Zet koers met de AWOL-collectie, die petten en mutsen samenbrengt rond het thema van het buitenleven, van de verbinding met de natuur, in tegenstelling tot het dagelijkse forenzen of het metro-werk-slaap gebeuren tussen grijze gebouwen. Marshmallows roosteren bij het vuur, de laatste meters van het parcours beklimmen en het uitzicht vanaf de top bewonderen, een beekje ontdekken in de holte van een stille vallei en ter plaatse vissen voor het avondeten. Al dit plezier verbindt ons met onze ware natuur.

DE OUTDOOR SPIRIT EN NATUURLIJKE KLEUREN

Op trendy modellen, in vele kleuren beschikbaar om iedereen mogelijkheden te bieden, biedt Headict exclusieve patches aan voor de outdoorgeest. Slogans zoals "I promise to stay wild" of "Real stories start around a camp fire" worden getoond tegen een achtergrond van natuurlijke landschappen in een retrostijl en motiveren u om uw vrijheid in de hand te nemen en op weg te gaan naar de buitenlucht. Neem een dag, een weekend of helemaal geen retourticket en dompel u onder in de natuur. Als u daar aankomt, vergeet dan niet uzelf te beschermen tegen de zon en het weer met een pet uit de AWOL-collectie.