A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Huf

HUF is in 2002 opgericht door pro-skater Keith Hufnagel. Het merk, gevestigd in Californië, staat bekend om zijn ultra-coole hoofddeksels: mutsen, bucket hats en hoeden. Zoek je een Huf pet? Dan bent u hier op het juiste adres.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Vorm
Sub-categorieen

Huf caps, ontworpen door skateboarders voor skateboarders

Het merk HUF brengt de streetwear stijl naar je hoofd! Opgericht in San Francisco in 2002 door pro-skateboarder Keith Hufnagel die de culturele elementen van de wereld waarin hij zich begeeft wilde mengen om zijn visie voor de skateboardcultuur tot uitdrukking te brengen, biedt Huf urban headwear accessoires aan rechtstreeks afkomstig van de trends uit de Bay Area! Waarom trakteert u zichzelf niet op een Huf 5 panel cap of een Huf snapback om de skateboarder in uzelf naar boven te halen!

Geïnspireerd door de Amerikaanse skateboardmode, verrast Huf ons voortdurend door zijn originaliteit en de kwaliteit van de prints op zijn bucket hats en petten: Liberty, Paisley, de legendarische Blondie-band... Altijd zorgvuldig gekozen, verfijnd en kwalitatief hoog. Dat is wat men leuk vindt aan HUF!

Buckets hats, snapbacks of 5 panel caps, Huf biedt een complete headwear collectie aan.

Met een 5-panel Huf cap, een bucket hat of een snapback met ontwerpen geïnspireerd op de Californische lifestyle en de hipster skater stijl die woedt op Venice Beach, ben je gegarandeerd stijlvol. Huf is het streetwear merk dat sporters, muzikanten en hedendaagse kunstenaars samenbrengt rond een eenvoudig concept: de levenskunst! Als u op zoek bent naar accessoires zoals een Huf cap of Huf 5-panel om uw liefde voor het skateboarden in de stad tot uitdrukking te brengen, vindt u al onze accessoires op deze pagina! Huf vertegenwoordigt een manier van leven die zowel avant-gardistisch is als vol met de codes van het Californische skateboarden evenals The Lords of Dogtown je favoriete film is, zou huf caps je in verrukking moeten brengen! Met tropische, vintage, liberty of trendy pastelkleurige materialen brengt een Huf-pet de skategek in je naar boven!

A
Sluitenk