Huf Pet

Huf Pet, Caps en bucket hats

HUF is in 2002 opgericht door pro-skater Keith Hufnagel. Het merk, gevestigd in Californië, staat bekend om zijn ultra-coole hoofddeksels: Huf caps, mutsen, bucket hats en skate caps heren als dames. Op zoek naar Huf petten? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Shop Je HUF Pet - Coole HUF 5 Panel & HUF Caps Snel in Huis - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 18,00 - € 55,00Huf Caps, Ontworpen door skateboarders voor skateboarders

Het merk Huf maakt urban streetwear voor je hoofd! Opgericht in San Francisco in 2002 door een pro-skateboarder die de culturele elementen van zijn wereld wilde samenvoegen om daardoor zijn visie voor de skateboardcultuur tot uitdrukking brengen in coole skater caps en skateboard petten. Huf urban is niet alleen een petten merk, het biedt ook shirts en andere kleding, net als headwear accessoires en Huf essentials geïnspireerd door de trends uit de Bay Area! Waarom trakteer je jezelf niet op een Huf pet, Huf muts of een Huf cap om de skateboarder in jezelf naar boven te halen?

Geïnspireerd door de Amerikaanse skateboardmode, verrast het merk ons voortdurend met haar originaliteit en de kwaliteit van de prints op de bucket hats en Huf merk petten heren en dames. Wat dacht je van liberty, Paisley of de legendarische band Blondie? Altijd zorgvuldig gekozen, verfijnd en van topkwaliteit en natuurlijk met het bekende triple triangle Huf logo. Dat is wat er zo leuk is aan HUF!

A découvrir également : Skate cap


Bucket Hats, Snapbacks en 5 Panel caps, de complete headwear collectie van Huf

Met de Huf skater caps, bucket hat, baseball of Huf snapback met hun ontwerpen geïnspireerd op de Californische lifestyle en de hipster skaterstijl, ben je gegarandeerd on trend. Draag je Huf 5 panel cap bij een knisperend nieuw shirt met korte mouwen of een playboy hoodie en een short voor een relaxte look. Huf is het streetwear-merk dat sporters, muzikanten en hedendaagse kunstenaars samenbrengt rond een eenvoudig concept: de levenskunst! Als je op zoek bent naar accessoires zoals een Huf cap, dad hat, Huf muts of Huf 5 panel cap om via je kleding je passie voor het skateboarden te laten zien, vindt je al onze accessoires op deze pagina! Met tropische, vintage, liberty of trendy pastelkleurige materialen brengt een Huf pet de skategek in je naar boven!


Huf pet kopen? Gratis Verzending Huf bij Headict.

In de Headict petten winkel bestel je alle verschillende modellen van Huf online. Trucker pet heren, huf plantlife 5 panel hat of Huf cap beige voor een aantrekkelijke prijs. Als je bestelling meer dan 75 euro kost, dan ontvang je gratis verzending in Nederland!