Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX

Het Zweedse merk is al meer dan vijftig jaar innovatief en spreekt niet alleen alle liefhebbers van buitensporten aan, maar ook meer in het algemeen degenen die op zoek zijn naar warme en sobere kwaliteitsmutsen.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Fjallraven: natuurlijke mutsen

Het merk laat duidelijk zien dat het wandel- en outdooractiviteiten wil stimuleren. In Zweden werkt het zelfs samen met het VVV kantoor. Het ondersteunt ook de vereniging voor de ontwikkeling van het skiën en het buitenleven. Dankzij haar kennis van de wildernis geeft Fjallraven gidsen en films uit om de buitencultuur te verspreiden. Het brengt liefhebbers van over de hele wereld samen door het organiseren van sensationele wandelingen op evenementen als Fjallraven Classic en Fjallraven Polar.

Een verantwoord merk

Om zijn Fjallraven mutsen te maken, haalt het merk zijn inspiratie uit de natuur. De Fjallraven-muts staat bekend om zijn schapenwol, zijn pure stijl met door de seizoenen geïnspireerde kleuren en 100% authentiek. Fjallraven zet zich ook in voor dierenbescherming en duurzame ontwikkeling met onder andere acties tegen het uitsterven van de poolvos, die zijn naam en logo aan het merk heeft gegeven.

A
Sluitenk