Fjallraven

Fjallraven Pet of Muts

Het Zweedse merk Fjallraven is al meer dan vijftig jaar innovatief. Ze zijn misschien het meest bekend door de rugzakken. De fjallraven mutsen of een fjallraven pet spreekt niet alleen alle liefhebbers van buitensporten aan, maar ook meer in het algemeen dames en heren die op zoek zijn naar warme en basic kwaliteitsmutsen.
Koop Fjallraven Muts - Shop Fjallraven Pet - Snel In Huis- Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 34,00 - € 45,00Fjallraven: Natuurlijke mutsen

Het merk laat duidelijk zien dat het wandel- en outdoor activiteiten wil stimuleren. In Zweden werkt het zelfs samen met het VVV-kantoor. Het ondersteunt ook de vereniging voor de ontwikkeling van het skiën en het buitenleven.

Dankzij haar kennis van de wildernis geeft ze gidsen en films uit om de buitencultuur te stimuleren. Het brengt liefhebbers van over de hele wereld samen door het organiseren van sensationele wandelingen op evenementen als Fjallräven Classic en Fjallraven Polar.


Muts Fallraven

Om Fjallraven mutsen te maken, haalt het merk zijn inspiratie uit de natuur. De Fjallraven muts staat bekend om zijn schapenwol, zijn pure stijl met door de seizoenen geïnspireerde kleuren zoals navy blauw en bruin voor de winter. Vrijwel elke wollen muts of fjällräven beanie komt in een volwassen en kindermaat en is 100% authentiek. De hele familie kan zo de winter in met bijvoorbeeld een Fjallraven muts Byron. 

Zelfs in de allerkoudste omstandigheden houdt de Fjallraven sarek heater je nog warm. Deze bontmuts heren met oorflappen en gevoerd met heerlijk zacht imitatiebont is dus het ultieme winteraccessoire als de temperatuur onder 0 begint te dalen. 


Een verantwoord merk

Door unisex kleding en accessoires zoals bijvoorbeeld Fjallraven gloves te ontwerpen die duurzaam zijn, door hoge standaarden aan zichzelf te stellen en door meer mensen aan de natuur bloot te stellen, hoopt Fjallraven AB, het bedrijf achter het merk, bij te dragen aan het behoud van de aarde en deze in een betere toestand achter te laten voor volgende generaties.

Het merk zet zich tevens in voor dierenbescherming en duurzame ontwikkeling met onder andere acties tegen het uitsterven van de poolvos, die zijn naam en logo aan het merk heeft gegeven.


Fjallraven zomer

Naast je warm houden in de winter, zal Fjallraven je ook koel houden in de zomer. Je ruilt je muts namelijk gewoon in voor een fjallraven cap of hat. Ook deze zijn bij Fjallraven gericht op het buitenleven, een vilten hoed zul je hier dus niet vinden, maar wel bij Stetson Baretten of petten.

Gratis bezorging voor je bestelling? Check de voorwaarden wat je moet doen om je artikelen snel en gratis in huis te krijgen.