Ciele

Ciele cap

UPF 40+ bescherming tegen de zon, vochtafvoer, reflecterende details en een comfortabel en functioneel ontwerp: hardloopcaps van het Canadese merk Ciele hebben alles in huis om diegenen te plezieren die tot in de kleinste details over hun outfit nadenken.
Ciele cap - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Prijs
  • € 29,00 - € 34,00

Prestaties en verantwoordelijkheid sinds 2014

Door zich te concentreren op één accessoire in het bijzonder, de running cap, heeft het Ciele-team zich de middelen verschaft om een werkelijk doeltreffend en plezierig product aan te bieden tijdens je dagelijkse trainingen. De Ciele 5-panelen kunnen gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen en drogen snel. Ze zijn gemaakt van COOLWick mesh dat zweet sneller naar buiten afvoert zodat je droog en comfortabel blijft wanneer je kilometers maakt.

Ciele-caps zijn gebouwd om lang mee te gaan, zoals blijkt uit hun levenslange garantie. Bovendien maken deze eco-ontworpen modellen allemaal gebruik van gerecycleerde Repreve-vezels.

Ciele caps, een unieke stijl synoniem aan functionaliteit

Met hun 5-paneelconstructie, flexibele vizier en kleurrijke bias vallen Ciele-caps op door hun stijl en functionaliteit, zowel op het asfalt als op de bospaden. Ze zijn zeer licht en zeer ademend, kunnen in een zak worden opgevouwen als je ze niet meer nodig hebt, en zijn zowel duurzaam als gemakkelijk te onderhouden.

Het merk biedt petten met vlakke of gebogen vizieren en de voorgestelde kleuren zullen zowel de meest klassieke als degenen die graag opvallen tevreden stellen. Voor je dagelijkse 5 Km of de marathon van je dromen, kies voor een Ciele cap en profiteer van het onvergelijkbare comfort, zodat je je kan concentreren op je sportieve doelen.