A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Kangol petten

Opgericht in Engeland in 1938, begon het merk met de kangoeroes zijn opmars door het uitrusten van de Britse strijdkrachten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kangol zette zijn ontwikkeling in de modewereld voort in de daaropvolgende decennia. Het is uit de jaren '80 dat de bekendheid ervan explodeerde toen hiphopartiesten zoals Run DMC of Notorious B.I.G hun nu legendarische hoofddeksels zoals de Kangol 504 of Kangol 507 overnamen. Ontdek op deze pagina al deze modellen in een ruime keuze aan kleuren.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Kangol, het merk van baretten en petten, tijdloos

Kangol petten zijn cult. Het merk ontwerpt trendy en stijlvolle hoofdaccessoires die alle generaties aanspreken. Kangol baretten en -caps zijn net zo aangenaam om te zien als om te dragen. Ze zijn origineel, trendy en van hoge kwaliteit. Altijd up-to-date, het merk Kangol is tijdloos geworden. Van Brad Pitt tot Eminem dragen vele beroemdheden deze beroemde trendy modellen.

zie ook :

Ontdek onze Kangol selectie

Vind je het leuk om er zowel stijlvol als elegant uit te zien? Laat je dan verleiden door de Kangol headwear collectie. Het merk Kangaroo biedt je een ruime keuze aan herenmutsen en baretten, elk net zo trendy als de volgende! Sport- en hiphopfanaten kunnen hun lol op.

A
Sluitenk