Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Kangol petten

Opgericht in Engeland in 1938, startte het merk van de Kangeroe als leverancier voor de troepen in de tweede wereldoorlog. In de jaren na de oorlog ontwikkelde Kangol zich tot modemerk. Sinds de jaren 80 is het merk explosief gegroeid nadat het ontdekt en geadopteerd werd door sterren als de hiphoppers van Run DMC en Notorious B.I.G. met de Kangol 504 en Kangol 507. Ontdek in deze shop alle modellen in een mooie keuze aan kleuren. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Kangol, het klassieke merk voor cap, pet en baret

De Kangol petten hebben een cult status. Het merk veroverde de markt voor headwear met trends en ontwerpen die generatie op generatie verleiden. Zowel mooi om te zien als lekker om te dragen, dat kenmerkt de originele kwaliteitscaps van Kangol. Elke dag een Kangol die bij je smaak past. Van Brad Pitt tot Eminem kozen veel beroemdheden de Kangol tot hun favoriete accessoire.

Ontdek onze Kangol collectie

Zie je er graag elegant en stijlvol uit? Laat je verleiden door de collectie caps en petten van Kangol. Het merk van de Kangeroe biedt een grote keuze aan caps, baretten en petten, de ene nog mooier dan de ander! De sterren uit de hip hop en sport hebben hun hart al verloren aan Kangol.
A
Sluitenk