Kangol pet

Kangol Petten & Caps

Opgericht in Engeland in 1938, maakte het merk met de kangoeroes origineel haar opmars door het uitrusten van de Britse strijdkrachten tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de daaropvolgende decennia zette Kangol haar ontwikkeling in de modewereld voort. In de jaren '80 explodeert de bekendheid van het merk als hiphopartiesten zoals Run DMC en Notorious B.I.G hun nu legendarische hoofddeksels zoals de Kangol 504 of Kangol 507 cap dragen. Ontdek op deze pagina alle modellen Kangol petten in een ruime keuze aan kleuren, wat dacht je bijvoorbeeld een Kangol hat in beige of navy? Uiteraard vind je de meeste modellen in zwart.
Kangol Pet of Flat Cap Kopen? Beste Prijs Kangol 504 & 507 - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 75,00Kangol het merk van tijdloze baretten en petten

Kangol petten zijn een cult. Het merk ontwerpt trendy en stijlvolle hoofdaccessoires die alle generaties aanspreken. Een Kangol baret of Kangol pet is niet alleen aangenaam om te zien maar ook om te dragen. Ze zijn origineel, trendy en van hoge kwaliteit. Kangol is tijdloos maar up-to-date. Vele beroemdheden droegen al een trendy model kangol hat, van Brad Pitt tot Eminem.

zie ook :Kangol 504 vs 507

Kangol biedt een grote variatie aan modellen, petten en hoeden van fitted baseball caps tot trilbies. Wist je dat Kangol ook stoere legerpetten maakt en dat je zelfs voor een bucket hoed of zonneklep kunt rekenen op dit gerennommerde Engelse merk? Het meest bekend zijn echter de Kangol 504 en 507. Beide zijn platte petten maar met verschillende vormen. De 507 is iets scherpere afgewerkt en heeft een hogere kroon terwijl de 504 wat ronder is.

A découvrir également : Zwarte baretten - Platte petten - flat cap heren


Ontdek onze Kangol Selectie

Vind je het leuk om er zowel stijlvol als elegant uit te zien? Laat je dan verleiden door de Kangol flat cap, de Kangol 504 of een andere Kangol platte pet uit hun grote collectie in onze hoedshop. Het merk biedt een ruime keuze aan petten en baretten, de één nog trendier dan de ander! Sport- en hiphopfanaten kunnen hun lol wel op. Kangol heeft niet alleen wollen petten beschikbaar maar ook materialen zoals katoen en canvas. Voor de winter vind je hier zelfs een Kangol 504 met oorflappen voor extra warmte. Het kleurenpalet is zeer gevarieerd en de mogelijkheden zijn eindeloos dus je zit hier goed, of je nou op zoek bent naar een Kangol pet voor de winter of zomer. Bestel je eigen Kangol flatcap en ontvang je bestelling gratis thuisbezorgd bij een bedrag van €75 of meer!