A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Kangol petten
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

Kangol, het klassieke merk voor cap, pet en baret

De Kangol petten hebben een cult status. Het merk veroverde de markt voor headwear met trends en ontwerpen die generatie op generatie verleiden. Zowel mooi om te zien als lekker om te dragen, dat kenmerkt de originele kwaliteitscaps van Kangol. Elke dag een Kangol die bij je smaak past. Van Brad Pitt tot Eminem kozen veel beroemdheden de Kangol tot hun favoriete accessoire.

Ontdek onze Kangol collectie

Zie je er graag elegant en stijlvol uit? Laat je verleiden door de collectie caps en petten van Kangol. Het merk van de Kangeroe biedt een grote keuze aan caps, baretten en petten, de ene nog mooier dan de ander! De sterren uit de hip hop en sport hebben hun hart al verloren aan Kangol.
Verder lezen
A
Sluitenk