Nebelkind

Nebelkind cap

Nebelkind is een pettenmerk dat zijn inspiratie haalt uit de straat- en hiphopcultuur.
Nebelkind cap - Headict

Een collectie caps geïnspireerd door Hip Hop-cultuur

Nebelkind caps zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van klassiek tot flitsend: grijs, marineblauw, zwart, groen, rood, enz. De merknaam Nebelkind kan in het Duits worden vertaald als "het kind van de mist", het is zichtbaar afgekort tot de medeklinkers en discreet op de zijkant geborduurd of in grote vette letters gecentreerd op de voorkant van de pet. Nebelkind caps zijn uniseks, mannen, vrouwen en kinderen zullen iets vinden dat bij hen past. De petten kunnen worden aangepast met een kliksysteem aan de achterkant. Het merk brengt regelmatig hulde aan de Berlijnse cultuur door middel van samenwerkingen die de onnavolgbare charme van Europa's stedelijke modehoofdstad laten zien. Met de tweekleurige snapback-caps van Nebelkind, gemaakt van twee materialen, kies je zowel voor originaliteit als comfort voor een leuke en provocerende look.

Nebelking, de pet die je geluk zal brengen

De petten van Nebelkind zijn ontworpen om je trendy te houden in de stedelijke jungle. Het zijn petten met een boodschap die u kunt veranderen naargelang de stemming van de avond of de dag. Je kunt gangster spelen met je vrienden of helemaal uit je dak gaan op een te gek feest. De ontwerpen zijn zowel klassiek als nostalgisch, met geheugensteuntjes op of onder het vizier. Ontdek onze selectie van Nebelkind snapback caps op onze winkel, u zult zeker degene vinden die bij u past. 

De referenties zijn eclectisch en soms filosofisch. Ze komen evenzeer uit de klassieke schilderkunst van de 17e eeuw, zoals de 7 werken van barmhartigheid, of uit de jaren '90 met het speluniversum dat goede herinneringen oproept. Alledaagse voorwerpen worden gekaapt, zoals de kat die zijn poot opsteekt als geluksbrenger op een snapback (!). De motieven zijn altijd origineel en leuk, zoals prikkeldraad, dollars, een kaart van de Berlijnse metro, tekeningen van Kebabs, afdrukken van cassettes, pillen, of zelfs puzzels. 

Sophisticated Street snapback caps

De snapback-collectie van Nebelkind is een slimme mix van kleuren en patronen, die steeds voor een verrassend contrast zorgen. De ontwerpers hebben oog voor detail. U ziet elementen zoals lederen patches, uitgewerkte prints, elegant satijn onder het vizier, klittenband, enz., naast het perfect beheerste gebruik van complexe materialen zoals suède. 

Nebelkind snapback hoeden willen een verschil maken in de snapback wereld. Het merk dringt aan op het gebruik van producten van de hoogste kwaliteit en pleit voor duurzame productie. Elke pet is uniek dankzij een geregistreerd ontwerp van het vizier met de juiste dikte: het kan lichtjes opgedraaid worden gedragen voor een hip hop stijl. Naast hoofddeksels creëert Nebelkind ook zonnebrillen, prêt-à-porter en accessoires.