Plata O Plomo

Plata O Plomo cap

Browse hier door Plato o Plomo, een van onze unieke Headict collecties. Gebaseerd op het leven van Pablo Escobar ontwierp Headict een fantastische caps collectie. Zo’n limited edition plata o plomo cap is dus exclusief verkrijgbaar in onze hoedshop en vind je nergens anders!
Te Koop: Plata O Plomo Cap - Shop Plata O Plomo Beste Prijs - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 22,00 - € 30,00Zilver of Lood
De fans van de Netflix serie ‘Narcos’ weten dat Plata o Plomo de uitdrukking is die Pablo Escobar gebruikte om zijn concurrenten in de drugshandel te intimideren. Plata betekent “zilver” en plomo staat voor “lood” oftewel, de betekenis van Plata o Plomo: je geld of je leven. Als hij iemand hiermee niet kon “overtuigen” om zich bij zijn Medellin kartel aan te sluiten dan zorgde hij ervoor dat deze personen uit de weg werd geruimd. De drugsoorlog hield Colombia jaren in zijn greep.

Unieke Headict Plata o Plomo Caps collectie
Net als onze ander Headict custom collecties bevat de Plata o Plomo cap collectie verschillende modellen caps met professionele digitale borduursels of leren emblemen waarin een tekst of logo is geëtst. Naast zwart, bordeauxrood en beige vind je ook andere kleuren zoals groen en denim blauw. Deze caps zijn unisex en geschikt voor dames en heren.

Wacht niet te lang want voor je het weet is je favoriete plata plomo snapback cap, curved cap, trucker, beanie of andere Plata o Plomo cap alweer uitverkocht, deze crimineel goede Headict collectie wordt immers maar in beperkte oplage gemaakt en aangeboden voor de verkoop.

Extra informatie nodig over gratis verzending of de Plata o Plomo pet? Neem gerust contact met ons op! Ons team van headicts zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!