Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Mijn Snapback

 

A


Aantal stuks

Levertijd 10-14 dagen

Geborduurde tekst

Grootte

Reliëf

Typografie

Options

Onze modellen

Kleur borduursel

Plus d'options

Een unieke gepersonaliseerde cap

Een gepersonaliseerde snapback is een perfecte kadotip, zowel voor de gever als de ontvanger, een echte verrassing van topformaat. Je weet zeker dat je iemand een plezier kan doen en je originaliteit kan laten zien. Elke cap wordt in ons atelier in de Franse Alpen met grote zorg en vakmanschap gemaakt voor je. Wij doen ons best om jezelf te laten zien, zoals je dat wilt. De geborduurde tekst wordt standaard uitgevoerd in relief (3D) en de leren patch waarop tekst gegraveerd kan worden is gemaakt van 100% leer. Van het moment van bestellen tot de dag dat je je eigen snapback op kan zetten zit gemiddeld een week of 2 tijd.

Ontwerp je gepersonaliseerde cap in 3 klikken

Onze module helpt je om in 3 klikken je snapback cap op maat te maken. Kies je snapback, het lettertype en de kleur van je borduursel en je kunt je ontwerp direct bekijken en controleren. Wij doen ons uiterste best om het aanbod van caps die je zelf op maat kunt maken zo goed en uitgebreid mogelijk te maken: effen snapbacks, met een gekleurde klep die je goed kunt combineren met de kleur van je tekst of een cap met een print; wij hebben voor iedereen een perfecte basis cap die je zelf nog mooier kan maken. Natuurlijk hebben we ook de beroemde trucker cap in onze collectie en flexfit caps die een perfecte pasvorm hebben. Verkrijgbaar in de maten Kids, SM en LXL, vergeet dus niet om je hoofdomtrek goed op te meten. Als je nog vragen hebt over personaliseren of het maken van je eigen snapback cap, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

A
Sluitenk