Een unieke gepersonaliseerde cap

Pas je cap gemakkelijk aan: kleur, tekst, lettertype, duizenden mogelijke combinaties om een unieke en originele snapback cap te maken, met je bijnaam, je naam, je teamnaam of je favoriete uitdrukking. Levering binnen 9 tot 13 dagen (en twee tot drie weken voor de series en logo's).

Een unieke gepersonaliseerde cap

Als je je wilt onderscheiden van de massa en een cap wilt dragen in je eigen kleuren of die van je team, biedt onze module voor het aanpassen van caps meer dan 50 snapback-ontwerpen. Ze kunnen worden gecombineerd met borduurwerk in 15 verschillende prachtige lettertypes met garen in 20 verschillende tinten, waaronder goud en zilver. Alle caps worden op maat gemaakt door Arnaud, onze vakman die in ons atelier in de Haute-Savoie werkt.

Elke snapback wordt met de grootste zorg gepersonaliseerd om je wensen te respecteren. Het tekstborduurwerk wordt in reliëf (3D) uitgevoerd en de gravure-personalisatie gebeurt met een laser dankzij de nieuwste generatie Japanse machines, op echt 100% lederen patches. Het duurt 9 tot 13 dagen (en twee tot drie weken voor de series en logo's) tussen de bestelling en de levering van je pet.

Op Headict hoeft je niet langer te wachten om de cap van je keuze aan te passen, dankzij de gebruiksvriendelijke tool! Kies je model en laat je creativiteit spreken, met een tekst of afbeelding die je persoonlijkheid weerspiegelt. Dankzij personalisatie kan je pronken met een unieke kledingstijl die helemaal de uwe is!

Andere producten :

Creëer je persoonlijke cap door borduren in 3 klikken

Met onze module kan je je cap in 3 klikken personaliseren: selecteer je cap, je lettertype en je borduurkleur en je hoeft alleen nog maar de ingevoerde tekst op je model te visualiseren. je maakt je gepersonaliseerde snapback in een oogwenk klaar en hij wordt tegelijk met je bestelling naar ons atelier gestuurd.

Trendy retro-effect: personaliseer een cap met een lederen patch

U zult verleid worden door de zachte touch en de trendy vintage look van onze lederen patches aan te brengen op je aangepaste snapback cap. je kunt de tekst van je keuze laten lasergraveren op een patch in de vorm en kleur van je keuze, en je kunt ook een gegraveerd logo invoegen. Deze laatste optie is ideaal voor het maken van een kwalitatieve reclame cap om je project of je bedrijf te promoten.

Een snapback gepersonaliseerd naar wens dankzij onze grote keuze

Wij streven ernaar je de ruimste keuze aan personaliseerbare caps aan te bieden: effen snapbacks of met gekleurde vizieren die je kunt combineren met een typetint, of zelfs modellen met een patroon. Het materiaal van de vizieren is verkrijgbaar in suède of kurk voor een trendy effect van natuurlijke elegantie. De mutsen kunnen uiteraard van katoen zijn, maar ook van gevlekte jersey of vervilte wol voor een comfortabele en kwalitatieve uitstraling. Aanpasbare trucker caps, met een mesh achterkant, zijn ook beschikbaar en perfect voor de zomer. Onze caps zijn verkrijgbaar in één maat voor een hoofdomtrek van 55 tot 60 cm. Als je een vraag heeft over maatwerk, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een blik op je beeld dankzij de aanpasbare dop

Vandaag de dag is kledingstijl meer dan ooit niet alleen bedoeld om je op te maken en te pronken. Het gaat er ook om een beetje van jezelf te laten zien, je persoonlijkheid erdoor te onthullen. En het feit dat accessoires van het type cap aanpasbaar zijn, is een uitstekend middel om dit te bereiken. Inderdaad, dit type van product zal een plus aan je blik brengen, door je te bevestigen, door de hand aan het deeg op één of andere manier te zetten, aangezien je de boodschap die zich op je cap bevindt in alle vrijheid zult kunnen kiezen. De personaliseerbare snapback is dus trendyer dan ooit, en hij is een verlengstuk van de persoon die hem draagt. Aan je om een citaat, een woord, een zin te kiezen die echt bij je past en die te dragen door middel van deze op maat gemaakte pet, die je algemene look op de meest originele manier zal vergezellen. Ga niet op in de massa, en word jezelf, val op dankzij dit product dat alleen jij zult dragen, omdat jij de look hebt ontworpen. je gepersonaliseerde snapback zal snel je favoriete accessoire worden, het accessoire waar je gewoon niet zonder kunt.

Een echte trend van maatwerk

Naast het concept van de aanpasbare pet, is er momenteel een echte trend rond dit concept, namelijk het creëren van je eigen object. Personalisering is zeer populair, zowel in de mode als op andere gebieden, en tegenwoordig kunnen wij onze kleding en accessoires versieren met een zeer persoonlijk tintje. Dit is wat dit soort producten tegenwoordig tot een groot succes maakt, in een tijd waarin alles in de mode mag zijn en iedereen kleding wil kunnen dragen die hij elders niet per se zal zien.

De uniciteit van het accessoire maakt het draagbaarder dan ooit. Onze collectie omvat een groot aantal verschillende kleuren, patronen, maar ook, zoals je hebt gezien, typos waaruit je kunt kiezen en garenkleuren voor het borduurwerk. Zo kan je je aangepaste cap bij je gebruikelijke outfits laten passen.

Een aanpasbaar geschenk

Waarom niet profiteren van het concept van gepersonaliseerde snapback, om er een cadeau-idee van te maken? Het is een nogal originele manier om te behagen. je geliefde, vriend of partner zal kunnen genieten van een 100% unieke pet, die je zelf hebt ontworpen, op basis van wat je weet over zijn of haar persoonlijkheid.

Het is ook een geweldig idee voor een groepscadeau: waarom geef je niet elk lid van je vriendengroep dezelfde aanpasbare snapback? Dit is een geweldig idee, zowel voor een specifieke gelegenheid als voor het plezier van het geven. De betaalbare prijs voor dit product laat je toe te kiezen voor een groepsbestelling, maar ook voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement. Alles is mogelijk als je personaliseert, de enige limiet is je verbeelding.

Deze winter is de beanie zeker in de mode: met een pompom, met een revers, lang of kort, hij is op Headict verkrijgbaar in verschillende vormen en diverse kleuren. Het is het essentiële accessoire om comfortabel en stijlvol te zijn! Ontdek de selectie en profiteer van levering binnen slechts 48 uur.

Dernières réalisation