A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Mijn Snapback

Je cap gepersonaliseerd met echt 3D borduursel

Laat je zelf zien met een gepersonaliseerde cap met je naam, die van je team, je favoriete tekst of lijfspreuk of iets anders waarmee je graag op je hoofd wilt lopen. Laat je fantasie en de ontwerper in je los en loop binnen een week of 2 rond als de trotse eigenaar van je eigen unieke cap. Lees verder

 

A


Aantal stuks

Livraison 3 à 4 jours

Technisch

Geborduurde tekst

Tekstgrootte

Reliëf

Typografie

Options

Onze modellen

Kleur borduursel

Beschrijving

Een unieke gepersonaliseerde cap

Een gepersonaliseerde snapback is een perfecte kadotip, zowel voor de gever als de ontvanger, een echte verrassing van topformaat. Je weet zeker dat je iemand een plezier kan doen en je originaliteit kan laten zien. Elke cap wordt in ons atelier in de Franse Alpen met grote zorg en vakmanschap gemaakt voor je. Wij doen ons best om jezelf te laten zien, zoals je dat wilt. De geborduurde tekst wordt standaard uitgevoerd in relief (3D) en de leren patch waarop tekst gegraveerd kan worden is gemaakt van 100% leer. Van het moment van bestellen tot de dag dat je je eigen snapback op kan zetten zit gemiddeld een week of 2 tijd.

Ontwerp je gepersonaliseerde cap in 3 klikken

Onze module helpt je om in 3 klikken je snapback cap op maat te maken. Kies je snapback, het lettertype en de kleur van je borduursel en je kunt je ontwerp direct bekijken en controleren. Wij doen ons uiterste best om het aanbod van caps die je zelf op maat kunt maken zo goed en uitgebreid mogelijk te maken: effen snapbacks, met een gekleurde klep die je goed kunt combineren met de kleur van je tekst of een cap met een print; wij hebben voor iedereen een perfecte basis cap die je zelf nog mooier kan maken. Natuurlijk hebben we ook de beroemde trucker cap in onze collectie en flexfit caps die een perfecte pasvorm hebben. Verkrijgbaar in de maten Kids, SM en LXL, vergeet dus niet om je hoofdomtrek goed op te meten. Als je nog vragen hebt over personaliseren of het maken van je eigen snapback cap, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

A
Sluitenk