Een unieke gepersonaliseerde pompom muts

Je eigen gepersonaliseerde pomponmuts: kleur, lettertype, tekst, u zegt het maar! Maak gewoon je keuze dankzij onze personalisatiemodule en ontvang je gepersonaliseerde pomponmuts binnen maximum 10 dagen!

Een aanpasbare pompomhoed

Pas je pomponmuts gemakkelijk aan om er een uniek en origineel accessoire van te maken. myHeadict heeft een twintigtal modellen van aanpasbare pomponmutsen, 15 soorten in 20 verschillende kleuren, waardoor je duizenden mogelijkheden hebt. Elk stuk wordt met de grootste zorg gemaakt om je persoonlijke wensen te respecteren. Het tekstborduurwerk is in reliëf (3D) uitgevoerd. Het duurt 7 tot 10 dagen tussen de bestelling en de levering van je muts.

Andere producten :

Maak je eigen gepersonaliseerde pomponmuts in 3 klikken

Onze module is zo ontworpen dat u heel gemakkelijk je persoonlijke muts kunt maken. Kies je model, effen, gestreept of met patroon, zoek dan, afhankelijk van de kleur van de muts die u kiest, de juiste kleur voor je tekst en voer je tekst in. Kies vervolgens het lettertype uit een selectie van vijftien modellen. U kunt verschillende tests doen tot u de perfecte dop vindt! Maar je kunt ook een aangepaste snapback of een trucker maken als je dat liever hebt. Als u meer wilt weten over onze aangepaste caps of als u problemen ondervindt, neem dan contact op met onze klantenservice door hier te klikken.

Dernières réalisation