Een unieke gepersonaliseerde muts

Laat een hoofddeksel personaliseren in ons Frans atelier voor een originele look. In een paar klikken, kies je het model dat je bevalt uit onze trendy selectie en de stijl die je definieert tussen de opties borduren en graveren op leder en creëer een hoed naar je beeld.

Een combinatie van trendy opties voor een uniek resultaat

Een hoed houdt niet alleen ons hoofd warm in de winter, maar geeft ons ook een extra vleugje stijl. Perfectionisten, originelen en mensen die op zoek zijn naar een heel bijzonder cadeau, zullen graag een muts laten personaliseren. Headict heeft enkele van de meest trendy modellen geselecteerd in de kleuren die dit seizoen populair zijn. je kunt kiezen voor een geborduurd of een met laser gegraveerd fluweelachtig lederen lapje dat erop wordt aangebracht. je kunt ook de mogelijkheid ontdekken om je eigen gepersonaliseerde cap te creëren.

Andere producten :

Een gepersonaliseerde geborduurde hoed voor een geweldig resultaat

Een geborduurde hoed zal je vrienden en familie zeker verrassen. Combineer de kleur van het model dat je hebt gekozen met een bijpassende draad voor een sober en trendy resultaat, of flitsend voor een retro-effect. Met meer dan 30 modellen caps om aan te passen in verschillende kleuren en een veelheid aan tinten borduurgaren, waaronder goud en zilver, kunt je gemakkelijk een promotionele cap samenstellen, in de afbeelding van je project of je team.

Geborduurde pet: het zit hem allemaal in het lettertype.

Het detail dat je persoonlijke hoed zijn persoonlijkheid zal geven, is het lettertype dat je kiest uit de 15 beschikbare opties. Alles is mogelijk, van gothic tot cartoon-geïnspireerd cursief, van Amerikaanse "college" of 50's retro stijlen tot een zeer black metal esthetiek... Je zult zien, je zult het moeilijk hebben om er maar één uit te kiezen...

Headict customization: meer opties voor dezelfde prijs

Onze module van aanpassing van bekers door borduurwerk is gedacht tot in het kleinste detail om perfect aan je wensen aan te passen. je kunt de grootte van je borduurwerk kiezen (klein, middelgroot of groot) en het laten onderstrepen (boven en onder) of zelfs laten inlijsten, en dat alles voor precies dezelfde prijs.

Outdoor spirit en vintage effect : het gepersonaliseerde hoofddeksel met een lederen patch

Dit is het nieuwste in de wereld van de personalisering en de lieveling van de meest modieuze: de lasergravure van een lederen patch die wordt aangebracht op de hoed van je keuze. Onze Franse volnerfleren patches voelen zacht aan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en 5 kleuren om te combineren met de hoed die je mooi vindt.

Een gepersonaliseerde cap met jou logo gegraveerd op leder

Voor een zeer redelijke prijs en in een paar klikken brengt je je logo aan op een cap met een zeer trendy uitstraling door het te laten graveren op een lederen patch. Perfect voor een reclame pet, zal je creatie de sobere stijl en de hoge kwaliteit hebben die je project of je bedrijf verdienen. Ontwerp een uniek stuk met je afbeelding vanaf één exemplaar en profiteer voor bestellingen vanaf 100 stuks van onze nieuwe aanpassingsmodule met concurrerende prijzen en een verzorgde weergave.

Dernières réalisation