Wrung

Wrung Cap

Ontdek op deze pagina de nieuwste Wrung caps, de referentie voor streetwear in Frankrijk! Het merk, geboren in de Parijse voorsteden in 1995, is altijd al verankerd geweest in de wereld van de hiphop en weet deze passie om te zetten in zijn petten!
Te Koop: Wrung - Bestel Wrung Cap Of Beanie - Beste Prijzen - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Prijs
  • € 34,00 - € 35,00

Wrung mutsen, bucket hats en caps, de Franse streetwear stijl.

Wrung betekent gek in het Engels en het is de gemoedstoestand van dit onafhankelijke merk dat door twee graffitikunstenaars wordt verbeeld. De ontwerpers van het streetwear merk putten inspiratie uit de wereld van graffiti, hedendaagse kunst en opkomende culturen om modellen te creëren die zowel trendy als stijlvol zijn. Wrung is een echte lifestyle en een authentiek merk.

zie ook :

Onze selectie van Wrung headwear

Wrung staat bekend om zijn creaties maar ook om de kwaliteit van zijn producten. Het merk is erin geslaagd om zichzelf te exporteren buiten onze grenzen en verleidde een groot aantal nogal prestigieuze artiesten zoals Jay One, Nemir, 1995, DJ Premier of Alchemist tijdens een samenwerking. Een Frans merk dat niets te benijden heeft aan de leiders van de Amerikaanse en Britse streetwear. Wrung biedt elk seizoen een scherpe collectie van caps (5-panel of snapback), muts en bucket hats.

Om ook op headict te ontdekken : heren pet – heren muts