Carhartt

Carhartt Muts - Beanie Charhartt

De must-have muts carhartt staat op Headict: de klassieke Watch beanie in zwart, bruin, blauw, grijs of groen. Het is aan u om de kleur te kiezen die het beste bij uw stijl of stemming past. Een beanie Carhartt is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn geliefd vanwege hun kwaliteit - gemaakt in Canada en de VS - en hun zeer stedelijke stijl.
Carhartt Muts te Koop - Shop Beanie Carhartt Snel in Huis - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 22,00 - € 26,00

Onze selectie van Carhartt mutsen

Carhartt werd in 1889 in de Verenigde Staten geboren. Aanvankelijk was het bedrijf gespecialiseerd in de productie van werkkleding, maar later breidde het zijn expertise uit tot skate-kleding en breidde het zijn assortiment in streetwear uit om vandaag de dag te verschijnen als een merk dat niet te omzeilen is. Carhartt heeft een belangrijke serie hoofddeksels ontwikkeld, waaronder de beroemde Carhartt Watch pet die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Een klassieker die al snel essentieel werd.

Eenvoud en kwaliteit gemaakt in de VS

Carhartt caps zijn van zeer goede kwaliteit, gemaakt in de Verenigde Staten of Canada, ze zijn resistent en comfortabel. Ze houden je oren de hele dag warm, met stijl, en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.