Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
carhartt

De must have muts van Carhartt is verkrijgbaar op headict.nl. De klassieke muts Watch is er in het zwart, bruin, blauw, grijs en groen. Aan jou de eer om de kleur te kiezen die bij jou en je mood past. De Carhartt mutsen zijn er voor dames en heren. Wij houden van de kwaliteit van Carhartt die geleverd wordt vanuit de fabrieken in Canada en de USA. Een super urban stijl! Verder lezen

Onze selectie mutsen van Carhartt

Carhartt zag het daglicht voor het eerst in de USA in 1889. Vanuit een historie van kleermaker voor het zware werk, heeft het merk zich ontpopt tot een van de eerste trouwe leveranciers voor skaters en later tot een onmiskenbare koploper op het gebied van streetwear. Carhartt heeft daarbinnen een mooie collectie van headwear ontwikkeld, waaronder de beroemde Carhartt muts Watch die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Nu al een klassieker die zich snel onmisbaar gemaakt heeft.

Kwaliteit in eenvoud, gemaakt in de USA

De mutsen van Carhartt staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en Canada. De mutsen kunnen tegen een stootje en zitten erg lekker. Ze houden je oren de hele dag warm, in stijl en gemak voor zowel dames als heren.
A
Sluitenk