Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
carhartt

Onze selectie mutsen van Carhartt

Carhartt zag het daglicht voor het eerst in de USA in 1889. Vanuit een historie van kleermaker voor het zware werk, heeft het merk zich ontpopt tot een van de eerste trouwe leveranciers voor skaters en later tot een onmiskenbare koploper op het gebied van streetwear. Carhartt heeft daarbinnen een mooie collectie van headwear ontwikkeld, waaronder de beroemde Carhartt muts Watch die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Nu al een klassieker die zich snel onmisbaar gemaakt heeft.

Kwaliteit in eenvoud, gemaakt in de USA

De mutsen van Carhartt staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en Canada. De mutsen kunnen tegen een stootje en zitten erg lekker. Ze houden je oren de hele dag warm, in stijl en gemak voor zowel dames als heren.
Verder lezen
A
Sluitenk