Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Flexfit caps

De Flexfit cap (gepatenteerd) is ultiem in comfort. De Spandex band rekt uit en trekt zich gemakkelijk terug om de contouren van je hoofd aan te passen. Een systeem dat ook transpiratievocht laat afvoeren. Daarnaast behoudt de klep de hele tijd zijn gebogen vorm. De Flexfit-pet: nu te ontdekken bij Headict!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

Comfort komt op de eerste plaats

Flexfit-caps zijn voorzien van de beste technologieën om het beste comfort te bieden: ze zijn licht van gewicht, ze houden je hoofd droog voor het geval het warm wordt of tijdens het sporten, en ze passen zich aan alle vormen hoofden aan dankzij een Spandex-band. Je kunt hem de hele dag dragen zonder ooit drukpunten te voelen. De Flexfit cap is verkrijgbaar in verschillende sobere of flitsende kleuren en kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Neem je maten zorgvuldig op om de beste maatvoering te garanderen.

Maak van je Flexfit cap een uniek product.

Flexfit-caps kunnen op maat worden gemaakt met 3D-tekstborduurwerk of met je eigen logo dankzij onze customize module. Je krijgt een kwaliteitsproduct, bestendig en comfortabel, dat uniek is en anders zal zijn dan die van vrienden, teamgenoten of collega's.

zie ook :

A
Sluitenk