A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Franse baret

span>Le Beret Francais: wat klinkt als een generieke naam is ook al een merk op zichzelf. Gemaakt in Laas, een klein dorp geflankeerd door de hoogten van de Atlantische Pyreneeën, hebben de Franse Baretten hun naam niet uit het niets. De gepassioneerde mensen die hun passie van generatie op generatie doorgeven, geven hun lichaam en ziel aan een minutieus en authentiek werk.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur

Le Béret Français : een referentiemerk

Producten die in Frankrijk worden gemaakt staan bekend om hun hoge kwaliteitsniveau, en dit is precies het geval met de producten van Le Béret Français, die deel uitmaken van deze grote traditie van kleding in Franse stijl met voorouderlijke kennis. Dit zijn dus producten van topkwaliteit, en modellen die al tientallen jaren niet meer zijn veranderd. De Franse baret is een gemengd accessoire, dat in een veelheid van kleuren wordt geleverd, om aan te spreken tot zoveel mogelijk mensen. En de voorgestelde tinten variëren van de meest sobere, zoals grijs, zwart, marineblauw, tot de meest heldere, zoals fuchsia, mosterdgeel, flesgroen, en vele andere. Dit is ook wat aantrekkelijk is aan Le Béret Français collectie, deze veelheid aan tinten, waardoor we voor bijna elke outfit een baret kunnen hebben.

zie ook :

Ontdek hier ook al onze "Made in France" kokshoezen.

Een accessoire voor vele jaren

De producten van Le Béret Français zijn het resultaat van een echte passie, een traditie, die is geboren in het Baskenland, dat echt de streek van de baret is. Vanuit de hoogten van de Atlantische Pyreneeën vervaardigden de makers van het ontworpen merk vervolgens de meerdere modellen die vandaag de dag nog steeds op de markt zijn. De keuze voor Le Béret Français kan een uitstekend cadeau-idee zijn, zeker gezien de kwaliteit van deze producten, maar ook hun stijl. Vandaag de dag maakt de baret deel uit van een voorouderlijke traditie van het Franse chique, zonder enig vooruitzicht om hier niet meer deel van uit te maken. Mannelijk of vrouwelijk, u kunt een baret van het merk Le Béret Français dragen, of u nu een zeer klassieke of eerder grillige stijl heeft. Er gaat niets boven het spelen met dresscodes om een eigen look te creëren, het buigen van de regels en het spelen met je creativiteit.

A
Sluitenk