De franse baret

Le Béret Français - de Franse Baret

Le Béret Français: wat klinkt als een generieke naam voor die typische Franse hoed, is ook een merk op zichzelf. Gemaakt in Laas, een klein dorp geflankeerd door de hoogten van de Atlantische Pyreneeën, heeft de  Franse baret zijn naam niet voor niets gekregen. De gepassioneerde mensen die hun liefde voor baretten van generatie op generatie doorgeven, geven hun ziel en zaligheid aan een minutieus en authentiek werk.
Shop Snel Franse Baret, Le Béret Francais & Beret Francuski - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 20,00 - € 21,00

Le Béret Français: een kwaliteitsmerk

Producten die in Frankrijk worden gemaakt staan bekend om hun hoge kwaliteitsniveau, en dit is precies het geval met de flat caps van Le Béret Français, die deel uitmaken van deze grote traditie van kleding in Franse stijl met jarenlange voorkennis. Dit zijn dus producten van topkwaliteit, en modellen die al tientallen jaren niet meer zijn veranderd. 

De Franse baret is een veelzijdig accessoire, dat in een veelheid van kleuren wordt geleverd, om zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Tinten variëren van de meest neutrale, zoals grijs, zwart en marineblauw, tot de meest heldere, zoals fuchsia, mosterdgeel, flesgroen, rode baret en nog heel veel anderen. Dit is ook wat er zo aantrekkelijk is aan de Le Béret Français collectie, deze veelheid aan kleuren, waardoor we voor bijna elke outfit wel een frans hoedje beschikbaar hebben.

zie ook :

Ontdek hier ook al onze "Made in France" kokshoezen.

Baretten zomer of winter

Het mooie van de baret is dat hij zwaar genoeg is om je hoofd warm te houden in de winter, maar licht genoeg om mee te nemen naar de lente. Het past goed bij overgangsoutfits (zoals jurken met lange mouwen en blouses) en geeft een vrouwelijk tintje aan je lenteoutfit. De heren dragen hun flat cap ook in de zomer maar dan gemaakt van linnen of een ander ademend materiaal. 

Een accessoire voor vele jaren

De producten van Le Béret Français zijn het resultaat van een echte passie en traditie, die is geboren in het Franse Baskenland, dé streek van de baret is. In de hoogte van de Atlantische Pyreneeën vervaardigden de makers van het merk de modellen die vandaag de dag nog steeds op de markt zijn. De keuze voor een Franse baret is een uitstekend cadeau-idee, zeker gezien de kwaliteit van deze producten, maar ook hun stijl. Tegenwoordig maakt de alpinopet deel uit van een lange traditie van het Franse chique. Dames en heren kunnen een baret van het merk Le Béret Français dragen, of je nu een zeer klassieke of eerder een meer casual stijl hebt, de Franse baret is echt niet alleen weggelegd voor de Franse mimespeler.  En ook voor een kinderbaret kan je bij Le Béret Français terecht!

Er gaat niets boven het spelen met stijlen om een eigen look te creëren, de regels te buigen en te spelen met je creativiteit. Shop een traditionele baskenmuts van Le Béret Français in de hoedshop van Headict. Alle modellen zijn nieuw op voorraad en bij bestelling van 75 euro of meer krijg je gratis verzending.