Rock'n Free Life

Rock'n Free Life cap

Rock'n'free Life is een Frans merk geïnspireerd door de Amerikaanse vintage cultuur van het tunen van oude auto's en motorfietsen, alles besprenkeld met rock'n'roll cultuur.
Rock'n Free Life cap - Headict

Een pettenmerk voor liefhebbers

Rock'n'free Life is een textielmerk van petten, beanies, bobs en accessoires, gecreëerd door twee Fransen: Benjamin Pugnat en Jonathan Jablonski. Het merk werd geboren uit twee gemeenschappelijke passies: motorfietsen en hoofddeksels. Er komen motorrijders in voor met een sterk karakter, een beetje een bandiet, vaak getatoeëerd en die van mode houden. Het merk is gemaakt door liefhebbers voor liefhebbers.

RFL-petten zijn verkrijgbaar in zwart en in opvallende kleuren: grijs, rood, marineblauw, bruin, oranje, groen... Ze kunnen effen, ton-sur-ton of tweekleurig zijn. De ontwerpers schrikken niet terug voor originele patronen zoals camouflage, popart, dambord, leger, ruitjes, luipaard, enz. Bij het ontwerpen van petten worden verschillende materialen gebruikt, zoals raffia, suède, stof, wol, tweed, enz.

Ontdek onze selectie van trucker caps in vele kleuren en materialen voor mannen, vrouwen en kinderen. Naar het voorbeeld van grote merken zoals New Era, biedt het merk de truckerpet met het beroemde afgeronde vizier aan in beperkte oplagen van 300 of 400 stuks. De grootte van de pet is aanpasbaar dankzij een snapback verstelsysteem aan de achterkant. De makers van het merk hebben het bedacht voor hen die ervan dromen de pet te hebben die niemand anders zal hebben. 

Kustom Kulture geïnspireerde trucker caps 

Kustom Kulture is een beweging die in de jaren 1950 in de VS is ontstaan en die bestaat uit het herontwerpen en verbeteren van oude auto's uit de jaren 1920 tot 1950. Motorliefhebbers verwerkten deze prachtige machines met overpowerende motoren in hun stijl. De beroemde trucker caps werden gedragen door truckers of boeren in de jaren 1970. Het is de hele wereld van RFL die tegelijk hipster, vintage en modern urban is: we stellen ons de Amerikaanse vlag voor, mooie cilinders, blinkende motorfietsen, mannen met baarden en snorretjes, en elektrische gitaren.

Rock-geïnspireerde petten met een vrije spirit

Zowel motorrijders als vrachtwagenchauffeurs zijn altijd op de weg en besturen machines met veel vermogen. Zij zijn bereid hun visie te veranderen en uit hun comfortzone te stappen om kansen te vinden. Dit is geen spel, dit is een manier van leven. Met Rock'n'Free Life is het de bedoeling je stijl op een onconventionele manier te laten zien, en je persoonlijkheid te laten zien, precies zoals die is. De Rock'n'Free Life merkpetten zijn resoluut rock'n'roll. In feite is de slogan van het merk: "Vrijheid heeft een merk". Het "RFL"-logo staat ongegeneerd in grote gotische letters op de voorkant van de pet geborduurd, en op de achterkant vaak in een contrasterende kleur. De Rock'n'Free-pet past bij elke kledingstijl: van hipster, tot retro, tot urban fashion.